9 év után ma este véget ér a Heck család története…

Felkészültetek a Heck család utolsó nagy kalandjára?

9 évad és 212 epizód után ma este búcsúzik a tengerentúlon rajongóitól a The Middle, ráadásul dupla résszel, és mivel már a teljes kilencedik etapot záró évadként titulálták a készítők, így garantáltan minden szál végére pont került, már amennyire mindez egy vígjátéksorozattól elvárható. Egy mindenesetre bizonyos, szem nem marad majd szárazon. Mi sem bizonyítaná ezt jobban, mint a nosztalgiára ráerősítő utolsó előzetes is:

Bár személy szerint csak tavaly találtam rá a sorozatra, mégis szerelem volt első látásra, így természetesen fájó lesz a búcsú, de szerencsére addig még hátra van két évad, ugyanis még a nyolcadikot sem láttam, így lesz még egy kellemes egy hetem a Heck famíliával, merthogy 47 epizód bizony nagyon hamar le fog csúszni.

A jeles alkalomnak köszönhetően természetesen a színészek is elárulták, hogy mit jelent számukra a sorozat, és milyen nehéz is volt elbúcsúzni szeretett karaktereiktől. Már ettől a két perces videó kapcsán is elszorult a szívem, bele sem akarok gondolni, hogy mi lesz akkor majd utolsó epizódkor… 🙁 Egyetlen egy reménysugaram maradt csupán, méghozzá az, hogy amikor az ABC még tavaly nyáron bejelentette a sorozat kaszáját, akkor elhintették azt, hogy néha-néha egy-egy különkiadás erejéig szeretnék majd összetrombitálni a csapatot. Nos, remélem ebbe a készítők is benne lesznek majd, és akkor mégsem végérvényesen kell búcsút vennünk a Heck családtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük