Kaszát kapott a The Fosters, de a csatorna mégsem teljesen mond le róla!

Ugyanis még ebben az évben kapni fog egy spin-off sorozatot.

Derült égből villámcsapásként jött az alig pár órája napvilágot látott információ, amely szerint a FreeForm öt évad után úgy döntött, hogy nem kér többet a The Fostersből. Ugyanakkor hazudnék ha azt mondanám, hogy a lelkem mélyén nem voltam felkészülve egy ehhez hasonló hírre, mert bármennyire is a csatorna kvázi zászlóshajóljai közé tartozik továbbra is, mégiscsak évek óta folyamatosan esik a nézettsége.

Az ötödik évad második fele egyébként alig pár nap múlva, egészen pontosan január 9-én tér vissza a képernyőre, amely ha minden igaz, akkor 9 epizódból fog állni, így éri el a sorozat a kultikus századik epizódot. Nagy valószínűséggel a készítők sem voltak felkészülve rá, hogy a jubileumi epizódnak egyben sorozatzárónak is kellene funkcionálnia, ezért kapott még ráadásként egy két órás lezáró filmet is, amelyben remélhetőleg minden elvarratlan szál végére pont kerülhet.

Nos, most az egyik szemem sír, a másik meg nevet, hiszen bár nagyon sajnálom a kaszát, a spin-offnak ugyanakkor örülök, amelyben Callie és Mariana lesznek a középpontban. A sztori szerint Los Angelesben fogják elkezdeni közös életüket, távol a szülői háztól, és míg Callie a szociális munkánál marad meg, addig Mariana a tech világában szeretné megalapozni felnőtt éveit. Az egyelőre cím nélküli spin-off első körben egy 13 részes első évadot kapott, amelynek az első három epizódját már a nyáron bemutatják, tippre nem sokkal a The Fosters fináléja után. A Deadline információi szerint pedig igen nagy az esély, hogy még egy az anyasorozatban megismert szereplő csatlakozni fog a lányokhoz, de persze az sem lenne rossz, ha időnként a többiek is feltűnnének, vagy esek Callie-k látogatnának haza néhanapján. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük