Breaking: Egy The Fosters szereplő is elhagyta a Good Trouble fedélzetét!

Meglepő módon ért véget a legutóbbi epizód.

Figyelem az egész poszt spoileres információkat tartalmaz, így csak akkor olvass tovább, ha nem zavar, hogy megtudsz előre néhány dolgot, vagy ha már láttad az aktuális epizódot!

Tegnap került adásba a Good Trouble negyedik évadának második epizódja a tengerentúlon, ami tartogatott egy-két meglepetést. Rögtön két szereplő is távozott a sorozatból, közülük az egyik az anyasorozatnak is oszlopos tagja volt, szóval innen már nem nehéz kitalálni, hogy az Adams-Fosters testvérek egyikőjükről van szó.

Na de nem is húzom tovább a szót, Maia Mitchell döntött a távozás mellett, aki lassan már kilenc éve alakítja a kamaszlányból felnőtt nővé cseperedett Callie-t, így talán nem is meglepő, hogy most úgy látta jobbnak, ha továbbáll. De elsősorban a családjától való távolság miatt hozta meg ezt a lépést, akik Ausztráliában laknak, Maia pedig az év nagy részét a forgatások miatt Amerikában töltötte, a covidnak köszönhetően pedig az elmúlt pár évben még kevesebbet tudott hazajárni, mint szeretett volna, így nem látott más megoldást.

Az utolsó résszel kapcsolatban a következőt nyilatkozta a színésznő:

“Nagyon csúnyán sírtam. Nagy idő. Nagyon nehéz döntés volt elhagyni a show-t, de nagyon büszke vagyok a búcsúepizódomra. Igazán tökéletes módon tiszteli Callie és a barátai nagy utazását, szóval boldog vagyok.”

Szerepe szerint megkapta álmai állását, amely miatt Washingtonba költözik, ahova teljesen véletlenül követi a se veled se nélküled kapcsolatban álló barátja, Jamie is, így Maia Mitchell mellett Beau Mirchoff is távozik a sorozatból. Míg utóbbi esetében nem lehet tudni, hogy valaha is vissza fog-e térni, addig Michell elmondása alapján nem zárja ki annak a lehetőséget hogy vendégszereplőként a későbbiekben tiszteletét tegye ismét L.A.-ben, ahogy teszi azt időről-időre az Adams-Foster többi tagja is – nem véletlenül tért vissza most legutóbb is Stef, Lena és Jude elbúcsúztatni Callie-t.

Bár jómagam még mindig jelentős lemaradással vagyok a sorozattal, és a The Fosters utolsó évadát sem láttam, mégis nehezen tudom elképzelni a szériát Callie nélkül, hiszen az anyasorozatban is ő volt sokszor a mozgatórugó. Ettől függetlenül kíváncsi leszek, miképp fognak megbirkózni az írók a karakter hiányával, már ha egyszer utolérem magam végre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük