Március 1-jén tér vissza Friderikusz Sándor műsora az RTL Klub képernyőjére

Ezentúl hétfő esténként lesz majd látható az Életünk története.

Tavaly decemberben hat rész után lekerült a képernyőről Friderikusz Sándor legújabb műsora, az Életünk története, és én már akkor sejtettem, hogy valamikor vissza fog térni, ennek pedig két oka is volt: egyrészt ritkán készítenek el egy műsorból csak hat epizódot, másrészt pedig nem adták le az Istenes Bencével és Csobot Adéllal készült időutazásos részt, márpedig legelőször velük harangozták be a műsor érkezését. Szóval tulajdonképpen biztos volt a folytatás.

Nos, nem kell már sokat várni az Életünk története “második” évadára, március 1-jén, hétfő este 22:10-kor ugyanis elstartol, amelybe Istenesék mellet olyan sztárok is felfognak tűnni, mint például a Czutor házaspár vagy éppen A Konyhafőnök egyik ítésze és kedvese, azaz Rácz Jenő és Gyuricza Dóra.

További részletek az alábbi Sajtóközleményben olvashattok, melynek forrása az RTL Sajtóklub.


Sajtóközlemény: Az idő múlását ők sem tudják megállítani – új párokkal folytatódik az Életünk története!

Március elsejétől ismét rendhagyó időutazásra indul Friderikusz Sándor. Az Életünk története második évadában újabb sztárpárok vállalkoznak ara, hogy szembesüljenek azzal: mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva.

A március elsejétől hétfő esténként látható műsorban mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Időutazásra vállalkozik Istenes Bence műsorvezető és Csobot Adél énekes-színész. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is.

„A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája.

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere úgy fogalmazott: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina.

„Az Életünk története első évadát a nézők nagyon szerették, rengeteg levelet és kommentet kaptunk a műsor alatt és után is. Külön öröm, hogy a nagyközönség mellett a sajtóban is jó visszhangja volt ezeknek a beszélgetéseknek. Hiszek abban, hogy a mostani évad párosainak utazása legalább ennyire elgondolkodtató, megható, vagy éppen felkavaró lesz majd” – tette hozzá Máté Krisztina.

Az Életünk története kiemelt partnere az Allianz és a Goodwill Pharma.

„A prevenció fontosságának felismerése a koronavírus okozta járványhelyzetben jelentős szemléletváltást eredményezett. Az egészség értékké vált, embertársaink életében pedig egyre inkább kiemelt helyre kerül az egészségtudatos gondolkodásmód. Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert filozófiáját követve hivatásunknak tekintjük tovább erősíteni a környezetünkben élők meggyőződését, miszerint egészségben élni nem csak önmagunk miatt fontos, hanem szeretteink iránti őszinte felelősség is. A Goodwill Pharma küldetése egészségünk védelme, a hosszú, aktív élet támogatója pedig a Szent-Györgyi Albert vitamincsalád” – mondta Dr. Kardos Mária orvos, a Goodwill Pharma tulajdonosa.

„Az Allianz Hungária és az Életem története partnerség számomra azért különösen fontos, mert az Allianz mindig is hosszútávon gondolkodó szervezet volt. Jövőbetekintő szemléletmódunknak köszönhetően formálhatjuk az emberek gondolkodását a biztosításokról és a pénzügyi befektetésekről. A műsor leghatásosabb elemének a szembesítést tartom. Szembenézni, illetve ránézni saját magunkra, törékenységünkre nem egyszerű feladat. Azt gondolom, hogy valahogy az életünk is így működik. Igyekszünk a napjainkat úgy rendezni, hogy azok kiszámíthatóak legyenek, ám mindig történnek váratlan dolgok, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2020-as év. Tudjuk azonban, hogy az élet telis-teli van lehetőségekkel. Mi abban segítünk ügyfeleinknek, hogy magabiztosan vállalják a kockázatokat, éljék meg a jelent, és bátran tekintsenek a jövő felé. Támogatjuk a vállalkozó kedvet, az egyedi ötleteket, és az élményeket. A különböző élethelyzetekre való felkészülésben személyre szabható megoldásokkal és folyamatos szakmai tanácsadással igyekszünk támogatni ügyfeleinket” – nyilatkozta Csépai Orsolya, az Allianz Hungária Zrt. pénzügyi vezetője.

Az Életünk története március 1-től hétfőnként 22 óra 10 perctől látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük