Glee: Ma van az utolsó forgatási nap

Sajnos ez a nap is elérkezett.
Az utolsó fázisba léptek a forgatással, olyannyira, hogy ma veszik fel a utolsó jeleneteket. A héten szinte minden főbb szereplő tiszteletét tette a stúdióban, akik nagy valószínűséggel nem csak látogatóba érkeztek, hanem forgatni is, így Finn-en kívül az összes eredeti Glee tagokat láthatjuk még majd az utolsó epizódokban, még Dianna Agron-t is, aki az eheti Wedding epizódban sajnos nem szerepelt. Ezen felül visszatérnek még a negyedik-ötödik évados állandó szereplők is, vagyis Unique, Marley, Jake, és Ryder, de láthatjuk még Will ex-feleségét is Terryi is, valamint a szülők nagy többségét.
A színészek és a stábtagot próbálták megörökíteni az utolsó együtt töltött pillanatokat, így rengeteg képet találhattok a közösségi médián, ezekből szemezgettem most én is.
Ami a hatodik évad eddigi epizódjait illeti, felirat hiányában a hatodik résznél tartok, minőségileg pedig azt kell, hogy mondjam, a legtöbb epizód nagyon is a a toppon volt, így azt érzem, ha marad ez az irány a folytatásban is, akkor tényleg méltón fog búcsúzni a sorozat…


A képek kattintásra nőnek! 🙂

További képeket, és még több érdekességeket itt találhattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük