A hónap híre: Sorozatos és filmes folytatást is kap egyszerre a Rugrats!

Úgy tűnik, hogy tényleg egyre több közkedvelt sorozat térhet vissza a közeljövőben.

A Hey, Arnold! tévéfilmes folytatása után, egy újabb ’90-es években futó, ám annál népszerűbb sorozat folytatódhat, ráadásul nagyobb kiadásban, hiszen a Nickelodeon nemrég bejelentette, hogy egy 26 részes évad formájában berendelte a Fecsegő tipegők folytatását, amelyben a már jól ismert tipegők mellett természetesen új szereplők is felbukkannak majd.

Ráadásul ez nem minden, a csatornát üzemeltető Viacom egyik leányvállalata ugyanis már gőzerővel dolgozik egy egész estés  Rugrats filmen, ami a Hupikék törpikékhez hasonlóan élőszereplős és CGI karakterekkel kevert változat lenne. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ezt most a mozikba szánnák, vagy a Hé, Arnoldhoz hasonlóan csupán a tévébe, de azért ez akkor is ritka, hogy egyszerre fejlesszenek egy filmet és sorozatot, úgyhogy le a kalappal.

Ugyanakkor érthető is, hogy miért lát még mindig fantáziát a Viacom vezetősége a Pickles családban, a Spongyabob előtt ugyanis a Fecsegő tipegők volt a Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozata, nem véletlen, hogy három film és egy spin-off sorozat is készült belőle. Néhány évvel ezelőtt, a Régi szép emlékek cikksorozat keretein belül egyébként már megemlékeztem a sorozatról, amelyet ide kattintva érhettek el, szóval nem szeretnék önismétlő lenni, legyen elég annyi, hogy ez a hír most eléggé felvillanyozta a mai napomat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük