Februárban az éterben is megszólal Liptai Claudia és férje!

Liptai Claudia műsora színház után a rádióban folytatódik tovább.

Mondanám, hogy egy merőben új oldalában mutatkozik majd meg a sokak által kedvelt műsorvezető és színésznő Liptai Claudia, de valószínűleg nem lenne igaz, hiszen provokatív és néha szórakoztatóan nyers stílusát már sok helyen bemutatta. Ezúttal annyi lehet újdonság, hogy “csak” a hangját fogja hallatni a Sláger FM-en, Pataky Ádám férjével együtt, ugyanis február 1-től újraindul az ÉdesKettes c. műsoruk, amely a már kiadott könyv és egész estés színházi showműsor után egy harmadik platformon is befog mutatkozni.

Részleteket az erről szóló Sajtóközleményben olvashattok, amelyet ezúton is köszönök, hogy eljuttatták hozzám is. 🙂


Sajtóközlemény: Február 1-től a Sláger FM-en jelentkezik Liptai Claudia és Pataki Ádám az ÉdesKettessel

Minden hétfőn férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort Liptai Claudia.

Ezentúl az éterben is felcsendül Liptai Claudia hangja, aki férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen a 95.8 Sláger FM-en jelentkezik majd ÉdesKettes című műsorukkal. A minden hétfőn, 20:00-tól hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog. Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket.

Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe. „Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk” – mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben. „Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről” – mondta a cukrászmester a február 1-től, minden hétfőn 20:00-tól jelentkező ÉdesKettes című műsor kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük