EXKLÚZÍV: One Tree Hill 7. évad az RTL Klub-on!

Az RTL Klub végre műsorára tűzi a sorozat 7.évadát!

A One Tree Hill itthon elég mostoha sorsra jutott, mert míg Amerikában 2012-ben véget ért a kilencedik évaddal, addig itthon össze-vissza adták. A sorozatot szinkronosan követem, így nagyon örülök, hogy végre folytatják!
 
A sorozat Amerikában 2003. Szeptember 23-án vette kezdetét, itthon pedig 2005. Szeptember 24-én Szombaton 14:40-kor debütált az RTL Klubbon. A csatorna ekkor még jól bánt a sorozattal, hisz megszakítás nélkül leadta az első 3 évadát, azonban ezután folyamatosan ismételgette.
 
A kezdetek kezdetén
Két évvel később, 2009.Szeptemberében azonban végre megtört a jég, és végre kezdetét vette a 4.évad, 2011.Májusában az 5.évad, 2012.Márciusában pedig a 6.évad is.

2014.Januárjában pedig végre megérkezik hozzánk a hetedik évad! Érdemes megjegyezni, hogy ez az évad különleges az eddigiektől, hiszen ebben az évadban már nem tér vissza Chad Michael Murray és Hilarie Burton. Így a történet Lucas és Peyton nélkül folytatódik, azonban lesznek új szereplők is.

Julian (Austin Nichols) állandó szereplőként tér vissza, valamint megismerkedhetünk Haley egyik nővérével Quinn James-el (Shantel VanSanten), aki szintén állandó szereplő lesz. Végezetül pedig Robert Buckley is ekkor csatlakozott a stábhoz, ő Clayton Evans-t fogja alakítani, Nathan ügynökét.

Most pedig jöjjön a 7×01 epizódismertetője:

Lucas és Peyton elköltözése után Brooke úgy érzi, Julian mellett megtalálta a boldogságot. Nathan az NBA-ben játszik, teljesült gyerekkori álma, Haley pedig átvette Peyton lemezkiadóját, és új albummal készül. Váratlanul megjelenik testvére, Quinn. Nathant rossz hírrel hívja fel hajnalban ügynöke, Clay.

One Tree Hill 7×01
Premier: 2014. Január 12. Vasárnap 12:40 RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük