Barátok közt: Elment Claudia

Claudia tegnap este elhagyta a Mátyás Király teret.

A történet szerint amikor visszatért egyik unokája Vanda nagyon összevesztek, és ekkor jött még Miklós piszkálódása is, és Claudia szíve nem bírta a nyomást, szívinfarktust kapott. A barátja, Komlósi Gyula felajánlotta neki, hogy tartson vele Olaszországba, hagyja a munkát és pihenjen, de Claudia visszautasította az ajánlatot. A családjának, pontosabban a leukémiás Petinek végül sikerült meggyőznie. Claudia tegnap este elbúcsúzott a barátoktól, és Komlósi Gyulával együtt Olaszország felé vették az irányt.
Kép forrása: baratok.hu
Ám még távozása előtt felkavarta a kedélyeket azzal, hogy a cég irányítását nem Miklósra, hanem Attilára bízta. Ezzel bízva állíthatom Miklós és Attila fegyverszünetének vége, hisz Miklós mindent megfog tenni, hogy visszaszerezze cégét.
Kép forrása: tv24.hu
Ábrahám Edit a kezdetektől alakította Berényi Claudiát, így természetesen érthető, hogy közel 16 év alatt belefáradt. Elmondása szerint az utolsó jelenetei alatt könnybe lábadt a szeme, amit egyébként valóban észre lehetett venni. Edit mióta nem forgat háztartásvezető lett angolul tanul, valamint fitten tartja magát. Elmondása szerint több szabadideje van, és végre olyan régi barátnőkkel is találkozhat, akikkel éveken át csak telefonon tudta tartani a kapcsolatot.
Kép forrása: tv24.hu
 
Reméljük hamarosan majd viszont láthatjuk Claudiát, hisz ahogy a színésznő is mondta, Claudia bármikor visszatérhet megkuszálni a szálakat (pontosan úgy mint Vanda).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük