Február 28-án tér vissza az Apatigris az RTL Klub képernyőjére

Új időpontban, vasárnap startol majd el a második évad.

Eléggé kalandos utat járt be a sorozat első évada, hiszen tavaly márciusban egy részt követően a csatorna levette a műsoráról, és az RTL MOST+ felületére kerültek fel a további epizódok, míg az RTL Klubra tavaly ősszel tért vissza a sorozat, és került adásba az első etap. A másodikban is lesz ám egy kisebb csavar, hiszen a tévé képernyőjén február 28-án, vasárnap este indul majd el, ám az RTL Most+-on már egy héttel korábban, tehát február 21-én elérhetővé válik már az évadnyitó epizód, és a folytatás is hamarabb lesz látható itt mint a tévében.

Az első és a második évad között egyébként történt egy kisebb időugrás, hiszen a sorozat Apatigrise immáron nagypapa lesz, továbbá érkezik egy újabb állandó szereplő Ónodi Eszter személyében, aki természetesen Scherer Péter karakteréhez fog közelebb kerülni.

Még több információ derül ki az induló évad hivatalos szinopszisából, amelyet alább olvashattok el.

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet. Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen. Mindenközben a legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. Végül de nem utolsósorban pedig a legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

A szinopszis és a képek forrása: RTL Sajtóklub/Gerencsér Anna, Sárosi Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük