Visszatérő szereplők a The CW sorozataiban!

Alig várom már, hogy ledarálhassam ezeket az epizódokat.

Úgy tűnik, hogy most tényleg a hűséges rajongóknak fognak kedvezni a The CW képernyőjén, hiszen az Arrow mellett két másik sorozatban is visszatér egy-egy rég nem látott szereplő, ráadásul nem túlzok ha azt állítom, hogy közönségkedvencekről van szó. Érdemes lesz tehát már ma a képernyő elé tapadni, hiszen a Supergirlben a mai, azaz az 5×11 epizódban megvalósul egy kisebb reunion.

Azt már tavaly nyár óta lehet tudni, hogy Jeremy Jordan több rész erejéig tiszteletét teszi majd National City-ben, ez az idő pedig végre valahára elérkezett, hiszen a “ma este ” adásban kerülő epizódban lesz először viszontlátható Winn, ráadásul ezúttal már ő is aktívan részt vesz majd a terepen, amihez természetesen egy öltözék is szükségszerű volt. Alábbiakban a szóban forgó ruharabot is csekkolhatjátok.

De nem csak a Supergirlben számíthatunk visszatérésére, hanem a Legaciesben is megvalósul egy hasonló, a dolog pikantériája, hogy Chris Wood a mindkét sorozatban feltűnt, vagyis jobban mondva a Legacies anyasorozatában, a Vámpírnaplókban tette tiszteletét. Ezúttal is a rettentően negatív és elmebeteg ám annál szerethetőbb Kai Parkerként láthatjuk majd viszont, méghozzá a február 6-án esedékes 2×12-es epizódban, nézzétek csak.

Legacies
“Kai Parker Screwed Us”
Chris Wood as Kai Parker

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük