Folytatást kaphat A fiúknak, akiket valaha szerettem franchise!

Spin-off formájában folytatódhat a történet.

Alig több, mint egy hónappal ezelőtt debütált a Netflixen A fiúknak akiket valaha szerettem trilógia utolsó része, és máris újabb hírek érkeztek a franchise háza tájáról. Elsőként a Deadline írta meg, hogy a nemzetközi streaming szolgáltató elkezdett feljeszteni egy spin-offot, amelyben Lara Jean kishúga, Kitty lenne a középpontban. Ráadásul a “folytatás” ezúttal nem film, hanem sorozat formájában valósulna meg!

Az egyenlőre cím nélküli félórás romantikus vígjáték a legfiatalabb Covey nővért követné nyomon az igazi szerelem megtalálásában. A történet ott venné fel a fonalat, ahol a harmadik rész abbamaradt. Ha még nem láttad a lezáró filmet, akkor csak óvatosan olvasd tovább, mert spoileres szakasz következik!

A fúknak – Örökkön örökkében Kitty épp egy fiatal fiúba zúgott bele, akivel akkor találkozott, amikor családjával Dél-Koreában, Szöulban jártak. Az utazást követően pedig tovább folytatták az ismerkedést, a modern kommunikációs felületükön keresztül. Spoileres szakasz vége.

További jó hír, hogy a pilot forgatókönyvének írásában aktívan rész vesz a könyvek írója, Jenny Han is, az ő jelenléte pedig szinte garantálja azt a lehetőséget, hogy a filmekhez hasonló minőséget szolgáltassanak. A karakter megformálására pedig természetesen Anna Cathcart is visszatérne, aki fiatal kora ellenére a franchise mellet több filmben és sorozatban is szerepelt már.

Én ez-idáig csak az első filmet láttam, szóval van egy kis lemaradásom, ettől függetlenül természetesen nagyon megörültem a hír hallatán, és kíváncsian várom a további fejleményeket, amelyről természetesen én is befogok számolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük