Sanjay and Craig: Új sorozat a Nickelodeon műsorán

Sanjay és Craig
Sanjay tipikus 12 éves. Akcióhősökért rajong, néha ingerlékeny, plátói szerelméhez hozzá sem mer szólni. Hősünk legjobb barátját egy állatkereskedésben ismeri meg. És hogy ki ez a barát? Ő Craig, egy beszélő kígyó, és egyben az álcázás mestere is – nem mindennapi haverjával Sanjay a legmenőbb kalandokban vesz részt. Március 9-én a Nickelodeon elhozza a magyar gyerekeknek Amerika új kedvenc sorozatát, amely páratlanul sok nézőt vonzott a képernyők elé a tengerentúlon.

Felülni a legfélelmetesebb körhintára a vidámparkban, durva poénokkal feldobni egy unalmas bulit, beállni rendőrnek – Sanjay és Craig nem ismernek lehetetlent. A két barát legalább annyira ragaszkodik a másikhoz, mint a Nickelodeon tengermélyi SpongyaBobja és Patrikja. A népszerű gyerekcsatorna új sorozatának főszereplői minden bátorságukat bevetve vetik magukat a kalandok kellős közepébe. A világ végére is elmennek, hogy felkutassák elveszett kedvenc videojátékukat, de együtt gördeszkáznak és lányokkal ismerkednek, mikor mire tartja épp kedvük. Sanjay gyakran keveredik galibába Craiggel, elképesztő, humoros, és néha kissé gusztustalan kalandoknak vágnak neki együtt.
A SpongyaBob Kockanadrág és a Robot & Mumus után ismét egy, a barátság fontosságáról szóló széria kerül a Nickelodeon műsorára, amelyben a vagány kissrác és beszélő kígyója váratlan és mókás kalandokra invitálja a nézőket. Amerikában a Sanjay & Craig óriási sikerrel mutatkozott be, a 20 részes első évad után pedig a tengerentúli Nickelodeon berendelte az animációs sorozat második szezonját is. A produkció a tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt Amerikában, március 9-től pedig a magyar nézők is megismerkedhetnek a páratlan duóval.
Sanjay & Craig – A sikersorozat Minden Vasárnap 18:50-kor a Nickelodeon műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük