Az RTL II-n éled újjá a Beugró!

Ráadásul a premierig már csak 2 hetet kell várnunk!

Elsőként a műsorvízió írta meg, hogy ismét elkezdték rögzíteni a Beugró előadásait, amely a hektikus tévé vetítése ellenére az elmúlt években kisebb-nagyobb szünetekkel de folyamatosan műsoron volt a színházban. Jelenleg a Játékszín ad otthont a csapatnak. Valóban kalandos utat járt be az elmúlt évek során az improvizáción alapuló műsor. Kereken tíz évvel ezelőtt a TV2-n kezdte meg televíziós pályafutását, ám a második évad már a köztévén futott, végül megfordult a Cool TV-n illetve a Viasat 3 képernyőjén is, igaz az utóbbi esetben már Beugró plusz néven futott. Összesen 8 évetap és 96 epizód után 2011-ben került utoljára adásba, éppen ezért ért meglepetésként, hogy közel 6 év után ismét megpróbálkoznak a televíziós vetítéssel.

Nos, végre az is kiderült, hogy melyik csatorna számára készülnek a felvételek, illetve premierdátumot is kapott ám. Ezentúl az RTL II képernyőjén kell majd keresni a Beugrót, méghozzá egészen pontosan október 27-től,  a nemrég elérhetővé vált műsorrend szerint ugyanis péntek esténként 22:00-tól lesz majd látható.

Arról nem szól a fáma, hogy mégis mennyi epizód erejéig élvezhetjük ismét a szórakoztató szituációs elemekből felépülő műsort, én mindenesetre örülök, amiért ismét tévébe kerülnek az új epizódok, és igyekszem majd én is majd a képernyő előtt lenni az adások alatt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük