Colton Haynes az ígéreteihez híven immáron boldog férj!

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Bő két héttel ezelőtt írtam a színésszel kapcsolatban egy posztot, amelyben a mentális betegségéről rántotta le a leplet, és írt egy igencsak ösztönző véleményt írt társainak. Már akkor elárulta, hogy még ebben a hónapban megtartják párjával, Jeff Leathammal az esküvőt, amire egészen pontosan a pénteki napon sor is került. A jeles eseményen a családok és barátok mellett több jelenlegi és volt színészkollégája is részt vett, mint például a Teen Wolfban megismert Holland Roden és Charlie Carver, valamint az Arrow csapata is tiszteletét tette Stephen Amell és Emily Bett Rickards személyében. És ha mindez nem volna még elég, az eddig megjelent képeken bizony a Modern Family két sztárját is fel lehet fedezni, méghozzá Sofia Vergara-t és Jesse Tyler Ferguson-t. A ceremóniát pedig a reality-kben megismert Kris Jenner vezette le.

Haynes egyébként a következőt írta rajongói számára az Instagram oldalán, esküvője másnapján:

Múlt éjszaka hozzámentem álmaim férfijához. Még mindig hullajtom az öröm könnyeket. Szeretlek Jeff Leathem és nagyon izgatott vagyok, hogy veled tölthetem el életem hátralévő részét.

Ezek után mi mást mondhatna még az ember, minthogy ismételten sok boldogságot kívánjak a párnak, a továbbiakban pedig megnézhettek néhány képet az esküvőről. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük