Videoklip prermier: Follow The Flow – Maradok távol

Vajon sikerült felülmúlni a sikerüket vagy sem?

Az idei nyár egyik legnagyobb slágere egyértelműen a Follow The Fowhoz köthető, a Nem tudja senki szerzeményük ugyanis jött, látott és győzött. Számtalanszor meghallgattam a forró napokon, és csak azután jöttem rá, hogy az egyik énekes a tehetségkutató műsorokban megismert Szakács Gergő, miután nemrég kicsit elemeztem az ifjú tehetség egyik különálló dalát, az Időt.

Egy szó, mint száz, régóta vártam már, hogy mivel fog előrukkolni a banda, a napokban pedig végre bemutatták legújabb dalukat, ami a Maradok távol címet viseli. Sajnos azonban első hallásra azt a konzekvenciát kellett levonnom, hogy közel sem annyira fülbemászó és maradandó, mint a nyár eleji slágerük, de mégis van benne valami, ami megfog, és “kénytelen vagy” ismét meghallgatni a dalt. Mostanra pedig már ott tartok, hogy a megjelenése óta legalább kétszer-háromszor meghallgatom egy nap, tehát összességében egyáltalán nem lett rossz, csak szokni kellett egy picit.

Hallgassátok meg ti is a dalt, és ne csak hallgassátok, hanem nézzétek meg legalább egyszer a videoklipet is, ugyanis utóbbin látszik igazán, hogy mégis mennyi időt és energiát szántak bele a srácok, hogy a nyár slágere után ismételten egy maradandót alkossanak. Én pedig szívből várom a következő alkotásukat! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük