Úgy tűnik mégsem készül el a Clarissa folytatása…

Végtelenül szomorú vagyok a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Még 2018 tavaszán írtam kvázi az év híreként, hogy a Nickelodeon elkezdte fejleszteni a 90-es éves tinisorozatának, a Clarissának a folytatását. Azóta viszont nagy csend volt a készülő projekt körül, pedig pár hónappal ezelőtt jómagam is próbáltam az interneten utánajárni néhány új információmorzsáért, sikertelenül, és most már azt is tudom, hogy miért.

A napokban volt egy 90-es évekbeli közönségtalálkozó, ahol Melissa Joan Hart másik kultikus sorozata, a Sabrina, a tiniboszorkány miatt vett részt, ám a Deadline riportere rákérdezett a színésznőnél a Clarissával kapcsolatban. Sajnos Melissa nem szolgálhatott jó hírrel, ugyanis hiába volt meg a kezdeti lelkesedés a színészek, az alkotók na meg a csatorna által, hamar problémákba ütköztek…

A színésznő elmondása szerint, már az is több mint egy évbe került, mire sikerült aláírni a szerződést a szereplőkkel és az eredeti készítőkkel, ezt követően pedig újabb akadály gördült a projekt útjába, mégpedig egy vezetőségváltásnak köszönhetően. A színésznő ekképpen nyilatkozott a váltással kapcsolatban:

A Nickelodeon új elnököt kapott, és valahogy szétverték az egészet.

Az amerikai sajtóoldal próbálta megkeresni a csatornát az állítással kapcsolatban, de sajnos nem kaptak választ, éppen ezért bár hivatalosan nem kapott kaszát a folytatást, mégis, tekintve, hogy lassan négy éve már nem történt előrelépés, sajnos nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy most már nem is fog továbbhaladni a projekt, így nem lesznek új epizódok.

Személy szerint rettentően sajnálom, hogy ugyanarra a sorsra jutott a sorozat, mint anno a spin-offja is. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük