Barátok közt: Balázs és Linda is távozik

Aradi Balázs és Munkácsy Kata már nem forgatnak.

Tegnap délután a Fókusz közölte a hírt először, hogy Claudia után Balázs és Linda is elhagyja hamarosan a Mátyás Király teret. Míg Balázs saját kérésre távozik, addig Linda dramaturgiai okok miatt kényszerül a távozásra. Mindkettőjüknek már konkrét tervei vannak, amibe a színészet egyelőre nem kapott szerepet.
Kép forrása: borsonline.hu
Aradi Balázs már négy éve a sorozat állandó szereplője, mégis most eljutott arra a pontra, hogy egy fejezetet lezárjon az életében. “Ahogy már korábban is mondtam, a zenéléssel szeretnék foglalkozni, és úgy tűnik, nagyon jó úton haladok. Beküldtem a munkámat egy zenei remix versenyre, egy orosz kiadónak, ami ezt az anyagot meg is jelenteti.” – nyilatkozta a Blikknek Balázs. A színészetet egy kis ideig hanyagolni fogja, de tervei szerint kb. 25 éves korára szeretne egy felsőoktatási végzettséget, lehetőlég színészit, akár itthon, akár külföldön.

Kép forrása: baratok.hu
Munkácsy Kata másfél éve vette át Bokros Linda szerepét Szabó Kittitől (aki pedig Opitz Petrától). Kata táncos volt, most pedig, hogy már nem forgat megszerezte a fogtechnikusi végzettséget, valamint felvételizik egy fogorvosi egyetemre. “Nagyon szép évek voltak ezek, de most egy új időszámítás jön, persze azért hiányozni fognak a forgatások” – mondta Kata.
Mint már említettem már egyikőjük sem forgat, így heteken belül távozni fognak. Azonban az, hogy együtt hagyják-e el a Mátyás Király teret, vagy külön, még a jövő zenéje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük