Ennyi volt! Feloszlott a ByTheWay, az X-Faktor talán legsikeresebb bandája!

Öt év után döntöttek a továbblépés mellett.

A ByTheWay tagjai a héten RTL Klub Reggelijében vendégeskedtek, ahol az előzetes hírekhez képes valóban fontos bejelentést tettek: öt év után megérett az idő ahhoz, hogy mindannyian a saját zenei karrierjükre koncentrálva a feloszlatás mellett döntsenek. A hír kissé váratlanul érhette a rajongókat, bár ugyanakkor valahol várható is volt, hiszen sajnos sosem kapták meg azt a hírnevet, amelyet megérdemeltek volna, ráadásul az utolsó szerzeményük is négy hónappal ezelőtt jelent meg.

 

Ezzel együtt mégiscsak az X-Faktor legsikeresebb együttesévé nőtték ki magukat a srácok, akik Patocska Olivér kilépését is átvészelték, olyannyira, hogy még a 2016-os A Dalban is indultak, ahol megnyerték a legjobb akusztikus dal kategóriát. A döntésük hátterében egyébként korántsem a tagok közötti nézeteltérésből adódna, csupán mindhárman más zenei stílust szeretnének képviselni a továbbiakban, amit egészen a bandán belül egyszerűen nem lehetett volna megoldani.

Vavra Bence, Szikszai Péter és Feng Ya Ou Ferenc azért most sem hagyták cserben rajongóikat, és utoljára ugyan, de készítettek egy búcsúdalt, amelyhez az öt év alatt készült képeket válogatták be egyfajta montázsként. Az alábbiakban ezt nézhetitek meg, de azt azért hozzátenném, számomra mindig is az Ébredj és élj marad az etalon, nem hiába választottam 2014-ben az év legjobb magyar dalaként! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük