Már 8 éve leforgatták az Így jártam anyátokkal végét!

Március 24-én lesz a magyar premierje az utolsó évadnak.

A rajongók végre megtudhatják, hogy ismerkedett össze Ted a sárga esernyős lánnyal. Sok sorozatnál az utolsó pillanatokig eldöntetlen kérdés, hogyan fejezzék be az írók a történetet, a Comedy Central szitkomjánál azonban ez a probléma fel sem merülhetett. A készítők már 8 éve leforgatták a széria végét, attól tartva, hogy valamelyik szereplő felismerhetetlenné válik.
Vége a várakozásnak, március 24-én megérkezik a Comedy Central képernyőjére az Így jártam anyátokkal mindent lezáró utolsó évada. A sikersorozat 2006-ban még a második évadánál tartott, amikor a készítők úgy döntöttek, itt az ideje leforgatni a befejezést. A szitkom egyik visszatérő motívuma volt évekig, hogy az epizódokban Ted már tinédzser gyerekeinek mesélt, akik egy díványon ülve hallgatták az anekdotákat. Nyolc éve azonban a sorozat írója és producere, Carter Bays és legénysége elhatározta, nem érdemes kockáztatni. A gyerekszínészekkel az évek alatt bármi történhet, elhízhatnak, növés közben megváltozhatnak úgy, hogy a közönség rájuk sem ismer.
Így Bays és producer társa, Craig Thomas kézen fogta Ted jövőbeli gyerekeit alakító színészeket, David Henrie-t és Lyndsy Fonsecát, leültették őket arra a bizonyos kanapéra egyetlen operatőr társaságában. Leforgatták a világszerte népszerű szitkom befejezését, a szalagot pedig elzárták a külvilág szeme elől. Azóta sem került idegen kezekbe, pedig nem egy nagysikerű mozifilmet sikerült már premier előtt kiszivárogtatni az internetre, Az Így jártam anyátokkal végét úgy védik, mint a Coca Cola receptjét.
Magyarországon március 24-én, rögtön négy résszel tér vissza a sorozat a Comedy Central műsorára, az utolsó évadban pedig egy, a főszereplők számára különösen fontos hétvégét tölthetünk el Tedékkel, a nőcsábász Barney és a nagyszájú Robin esküvőjét.
“Mindig ez volt a terv – mondta el Craig Thomas producer, majd hozzátette – tudatosan haladtunk a nagy fináléig és egy jól átgondolt üzenettel szeretnénk majd elengedni a nézők kezét a befejezés után.”
“Nyolc éves tervünk volt. Ehhez képest végül kilencet kaptunk” – nyilatkozta Bays, az Így jártam anyátokkal társkészítője, majd lerántotta a leplet arról is, hogy egy esetleges kasza esetén ki lett volna Ted jövendőbelije. “Victoria volt a vészmegoldás, akivel kedvenc építészünk még az első évadban, egy esküvőn találkozott először.” Szerencsére nem ide futott ki a történet.
Március 24-től este 20:00-kor idehaza is bemutatkozik az Így jártam anyátokkal utolsó évada, csak a Comedy Central műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük