Baby Daddy: Az első évadról

Nagyon ütős volt minden egyes része!

Az ABC Family csatorna sorozatai eddig kikerülték a figyelmemet, azonban miután olvastam Tibi kritikáját a Melissa és Joey-ról rögtön tudtam, hogy az én sorozatom lesz (amiről egyébként hamarosan várható kritika). Nincs ez másképp a Baby Daddy-vel sem. Ráadásul két főszereplő ex-Disney-s, ami külön öröm.
Az alapsztori a következő: Ben (Jean-Luc Bilodeau) egy nap azzal szembesül, hogy apa lett. Az anya otthagyja az ajtaja előtt a kis pici Emmát, aki egyébként zabálnivalón édes! Ettől kezdve pedig Ben élete a feje tetejére fordul, hisz fel kell nevelniük egy babát. Szerencsére nincs egyedül, hisz ott van neki legjobb barátja Tucker (Tahj Mowry), akiről egyébként azt hittem az elején, hogy meleg, valamint bátyja Danny (Derek Theler), édesanyjuk Bonnie (Melissa Peterman) és gyerekkori barátjuk Riley (Chelsea Kane).

Röviden ennyit a történetről. Ebből is kilátszik, hogy nem ez az évszázad vígjátéka, engem mégis elvarázsolt a sorozat. Biztosan sok köze van hozzá Emmának, valamint Chelsea Kane-nek is, akit annó a Jonas-ban nagyon imádtam!


Spoileresen folytatom tovább! Egy résszel, sem jelenettel nem volt gond. A szereplőkkel és a színészekkel sem, habár Tucker néha az agyamra ment, de ettől eltekintek. Bonnie pedig ha nem lenne, ki kéne találni! Mint ahogy a Mom pilotkritikába is írtam, szerencsére sem ő, sem pedig a Mom-beli Bonnie sem tipikus nagymama. Annyi vicces jelenetet okozott Bonnie, hogy nagyon örülök neki. És Melissa Peterman is tökéletes választás volt a szerepre.

Ami engem egy picit zavar, az a szerelmi háromszög. Hisz a vak is látja, hogy Danny szerelmes Rileyba, Riley pedig Benbe. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak belőlük kihozni az írók a második évadban, remélem, hogy nem fogják a végtelenségig húzni.

Mit várok a második évadban?
Hogy maradjon ugyanilyen vicces a sorozat, mint az első évadban volt. Nagyon sajnálom, hogy az első évad csak 10 részesre sikeredett, de örömmel látom, hogy a második évad már 15 részes lett! Mondjuk én simán hozzácsapnék még ugyanennyit.
Értékelés: 9.5/10
Tucker és a szerelmi háromszög miatt muszáj vagyok egy fél pontot levonni. Nagyon jó kis sorozat, így aki még nem látta, az feltétlenül pótolja be! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük