Első körben: Mom

Egész ütős volt a pilot, benevezek a folytatásra.
Amikor megláttam, hogy Anna Faris a főszereplő, nem volt kérdés, hogy minél hamarabb meg kell tekintenem legalább az első részt, és szerencsére nem kellet csalódnom a színésznőben. Szokásához híven hozta az a figurát, amit már megszokhattunk tőle.

Számomra a Horrorra akadva című filmekből volt ismerős annyira a Anna Faris, de természetesen több filmet láttam már, amiben szerepelt. És általában mindegyikben filmben egy olyan karaktert kapott, akin nagyokat lehetett nevetni. Ez alól pedig a Mom sem kivétel. De kezdjük az elejétől.

Az alapsztori a következő: Christy (Anna Faris) édesanyja Bonnie (Allison Janney) sosem volt átlagos anya, drogozott, ivott, pasizott, így mivel senki sem tanította meg neki, milyen egy felelősségteljes szülő, ő maga is ugyanazokat a hibákat elkövette az életében és a két gyerekével is. Azonban most úgy tűnik meg szeretne változni, hiszen 112 napja józan, a gyerekeivel is próbál többet foglalkozni, viszont pasizás terén még van mit javítania. Ugyanis a főnökével kavar, aki nem mellesleg házas. Ám ahogy lenni szokott, ahogy kezdene helyrejönni az élete, hirtelen betoppan az anyja, akivel már évek óta nem beszélt, valamint a kisebbik gyerekének, Roscoere-nak (Blake Garrett Rosenthal) az apja Baxter (Matt Jones), aki már évek óta nem fizet tartásdíjat. Röviden ennyit a történetről.

Most pedig Sporileresen folytatom tovább!

Anna Farisről már írtam, viszont a nagyit alakító Allison Janneyről még nem. Nagyon jól hozza a mindenbe beleütő nagyi szerepét, nekem a Baby Daddy-ből ismert Bonnie ugrott be róla. Úgy látszik, hogy a mai vígjátékok szeretnének elrugaszkodni az eddig felvázolt, átlagos nagyiktól, ami nekem tetszik. Attól függetlenül, hogy valaki nagymama, még nem kell sütögetnie és kötnie. Ja és majd el felejtettem: imádom Christy és Bonnie közös jeleneteit, hiszen meg van köztük a dinamika.

Hogy mit várok a folytatásban?
Nem is tudom. Az eddig felvázolt sztoriból hosszú távon nem lehet sokat kihozni, ráadásul megkapta a teljes évados berendelést, ezért remélem, hogy még tartogatnak valami mást is a készítők!
Értékelés: 7.5/10
Nem volt rossz a pilot, de nem is sikerült olyan ütősre, mint például a Melissa és Joey, vagy a Baby Daddy, mégis kap tőlem még esélyt a sorozat, de csakis a jövő nyáron. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni végül a sorozatból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük