Teen Wolf és Awkward: Berendelve a negyedik évad!

A két nagysikerű MTV sorozat megkapta a 4.évadot, holott még a harmadik évadnak sincs vége!

Az Awkward (Kínos) már visszatért 10 rész erejéig, a Teen Wolf (Farkasbőrben) pedig Január 12-én fog visszatérni a harmadik évad második felével, 12 résszel!

Awkward: a negyedik évad főszereplője egy új karakter lesz. A The Hollywood Reporter szerint, az MTV további 10 epizódot rendelt be az új szezonhoz, mely Chris Alberghini és Mike Chessler kezei alatt fog futni, ez pedig azt jelenti, hogy összesen 20 részből áll majd az évad.
Az új részekben Jenna (Ashley Rickards) egy igazi érzelmi forgószélbe kerül majd Collinnal, és majd ő fogja megkérdőjelezni a kapcsolatát Mattyvel, hiszen nyilvános csókjuk után, már nincs visszaút: egy óriási hibát fog elkövetni, mely elég kínos lesz. Az új Jenna ott fogja hagyni a barátait és a családját is, mi pedig kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is lesz ez a Jenna. 
Teen Wolf: Október 12-én a New York-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették, hogy a Teen Wolf zöld utat kapott, tehát vérfarkasaink a negyedik évadban is ellepik majd Beacon Hills városát.
A korábbi pletykákkal ellentétben a forgatókönyvíró leváltásáról szó sem esett, hiszen Jeff Davis az első évad óta alakítja a történetszálakat, az ő helye a sorozat végéig be van biztosítva.
A negyedik évadról egyelőre szinte semmit sem tudunk, hiszen a harmadik évad második felét még le sem adták, azonban Davis megosztott egy érdekességet, ami a rajongóknak újabb okot ad az aggodalomra: nem mindenki marad életben, nagy eséllyel az egyik főszereplőtől ismét el kell majd búcsúznunk.

Most pedig a hamarosan visszatérő harmadik évadról: míg az első felében a kelta valláson volt a hangsúly, addig a továbbiakban kicsit mélyebbre nyúlnak az ázsiai mitológiában. Megismerhetünk néhány új természetfeletti lényt, köztük a vérrókát is, mindezek mellett pedig a régi ellenségektől sem szabadultunk meg. Davis elárulta, hogy Jennifert nem utoljára láttuk, továbbá a félévad-fináléban kiderült, hogy Derek nagybácsija, Peter is forgat valamit a fejében.

Mindkét sorozatot figyelemmel követem, így hamarosan várható majd róluk kritika!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük