Az év híre: Demi Lovato visszatér a TV képernyőjére!

Ráadásul főszereplője és egyben producere is lesz az NBC új sorozatában.

Demi Lovato a Hungry c. sorozattal tér vissza a televízió képernyőjére, amely egy étkezési zavarokkal küzdő csoport tagjairól fog majd szólni, akik támogatják majd egymást a szerelemhez, sikerhez, boldogsághoz, és nem utolsósorban a felépülésükhöz vezető hosszú úton. A dolog pikantériája, hogy az alapsztoriból kiindulva nem drámai, hanem vígjátéksorozatként fog helytállni a széria.

Az egykamerás sitcomról többet egyelőre nem lehet tudni, így, mindenesetre pandémia ellenére eléggé biztosnak tűnik a projekt, hiszen ahogy az EW is beszámolt róla, ha nem fog megvalósulni és képernyőre kerülni, akkor a csatorna súlyos kötbért lesz kénytelen kifizetni a készítőknek. Többek között az írónak, Suzanne Martinnak is, aki bizonyított már íróként (Will & Grace) illetve kreátorként is (Hot In Clevelend), jelen esetben pedig mindkét szerepkört betölti majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenképpen elfog készülni, de igenis nagy esély van rá, én pedig ezerrel drukkolok, hogy tényleg így legyen.

Szerintem mondanom se kell, mennyire várom már, hogy még több minden kiderüljön a készülő sorozatról, a premierre pedig szó szerint epekedve várok már most. Nagy bizalmat szavazok ám a sorozatnak, már csak a csodálatos Demi Lovatónak köszönhetően is, de az, hogy tulajdonképpen a saját betegségét vetítik vászonra, előrevetíti azt, hogy ha eddig csak 100%-osan állt hozzá a szerepeihez, most tuti 200%-ra vált majd Demi. Ezzel kapcsolatban érdemes továbbá megjegyezni, hogy készült egy afféle dokumentumfilm is az életéről, amelynek az első két része március 23-án debütál majd a Youtube-on. Én már alig várom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük