The Bold Type: A FreeForm berendelte és egyben kaszálta a sorozatot

Az ötödik évaddal véget ér a széria.

Még tavaly júliusban fejeződött be az eredetileg 18 résszel berendelt, de végül a covid miatt két résszel kevesebb negyedik évad, így a csatornának már éppen ideje volt dönteni a sorozat további sorsáról. Nos a rajongók egyik szeme sírhat a másik pedig nevethet a hír hallatán, de az mindenképpen örvendetes, hogy a készítők még bőven időben értesültek a kaszáról, így minden adott ahhoz, hogy egy méltó utolsó évadot kreálhassanak a nézők tiszteletére.

Talán a vírus miatt megnövekedett gyártási költségeknek is köszönhetően csupán 6 részes berendelést kapott a záróetap, ám jó hír, hogy több epizódra is visszatér Kat exbarátnője, Adena vagyis Nikohl Boosheri, így izgalomból biztosan nem lesz hiány.

Ami pedig az eddig kiadott szinapszis alapján kiderült, a show véghajrájában Jane, Kat és Sutton azon a határon találják magukat, hogy meghatározzák, kik is ők valójában, és hogyan lehetne a legjobban nyomot hagyni a világban. Jövőjük fényes, egymás iránti szeretetük és támogatásuk pedig soha nem fog megváltozni, egyszóval hűek maradnak önmagukhoz képest. Ez alapján remélhetőleg nem lesz ok majd a panaszra a zárásra. Persze soha ne mond, hogy soha.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük