Új műsorvezetőpárossal tér vissza az Ezek megőrültek!

Ősszel indul a celebszivató műsor harmadik évada.

Ha a nézettségről van szó, akkor bizony a TV2 mostanában nem igen büszkélkedhet szép számokkal, hiszen míg napközben egész elfogadhatóan teljesít a telenovelláival illetve hírműsoraival, addig esténként már-már szó szerint botrányosan teljesít a rengeteg ismétléseivel. Éppen ezért nagyon úgy tűnik, hogy feladta már a harcot a legmelegebb napokban, és inkább gőzerővel a kereskedelmileg fontos őszi szezonra készül, hiszen a napokban rengeteg új és régi műsor visszatéréséről lehetett hallani, amiről a héten fogok is írni egy áttekintő cikket, most viszont csak arról a szórakoztató műsorról lesz szó, ami 2010-ben és 2011-ben nagy sikert ért el Majka és Rákóczi Feri vezetésével (a második etapban Fekete Pákó is nagyobb szerepet kapott). Az Ezek megőrültek! ősszel tehát visszatér a harmadik évadával, ám ezentúl Majka műsorvezetőtársa a csatorna egyik rég bejáratott arca Till Attila lesz!
Kép forrása: TV2 Sajtószoba
A csatorna szerint a kutatási eredmények alapján a nézők a debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak tartják a műsort és nagyon várták már a visszatérését. A játékos szellemű hírességek idén is három fős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg, és olyan erőpróbákkal kell szembenézniük, ahol nem csak az ügyesség, de a jó feladatmegoldó képesség és persze az átlagon felüli humorérzék is fontos. Az egyes játékoknak már a neve is sokat sejtető, elég, ha csak a Bitang petangot, az Üldözési mániát, vagy a Tojáskeltetőt említjük.
A pontos indulás időpontját természetesen még nem tudni, ahogy azt sem, hogy pontosan mely celebek fogják a csapatokat erősíteni. Egyelőre csupán a csapatvezetőkről hullt le a lepel, akik egyébként nagyon jól ismerik egymást, és az RTL-es Celeb vagyok kapcsán már egy műsorban is szerepeltek. A két csapatkapitány Baukó Éva és Aleska Diamond lett, akik természetesen nagyon örülnek a felkérésnek. Továbbá számíthatunk még az Irigy Hónaljmirigy tagjainak felbukkanására, valamint a Zámbó család egy-egy tagjára is.

Az új évad új szlogent is kapott: Színes jelmezek, látványos díszletek, elképesztő feladatok, garantált jókedv. Ami engem illet, én nem sokat láttam az elmúlt két szériából, ám azok alapján amit láttam, azt el kell ismerni, hogy valóban vicces szituációkba kerültek már a celebek. Ti várjátok már az új részeket?
 
Kép forrása: RTL Sajtóklub/Völgyi Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük