Az ének iskolája harmadik évfolyam: az utolsó előtti adásról

Múlt Vasárnap ismét odatették magukat a tanulók.

Egyáltalán nem túlzok azzal a kijelentésemmel, hogy a legjobb reality véleményem szerint a TV2 tehetséggondozó műsora, Az ének iskolája még annak ellenére is, hogy az idei évfolyamba bekövetkező változtatások nem feltétlenül jöttek be. De erről a továbbiakban nem szeretnék írni, hiszen a múlthéten már megtettem. Előző Vasárnap lezajlott a Döntő első része, melyben a még versenyben lévő diákjaink vagy szóló vagy pedig duett formában mutatták meg tehetségüket. A duetteseket a második évfolyamos diákok kísérték, és szerintem mondanom sem kell, mennyire örültem Sztojka Vanessza vagy éppen Varga Vivien viszontlátásának. Nem ártana készíteni egy olyan adást, ahol az eddig három évfolyam összes versenyzője ismét fellép, nemde? Én nagyon örülnék neki. 🙂
 Fotó: TV2 Sajtószoba
A továbbiakban a diákokat értékelném néhány mondat erejéig, külön-külön.

Váradi Robi és Radics Jani

Jaj, hogy én tavaly mennyire szimpatizáltam Radics Janival. Nagyon örültem, hogy visszatért, ám annak már kevésbé, hogy mostanában a zene kiszorult az életéből. Nyilvánvalóan kell egy kézzel fogható szakma is, ám remélem, hogy előbb-utóbb ismét hallunk a fiúról, méghozzá a zenével kapcsolatban. Visszatérve a duettre, Váradi Robit is nagyon kedvelem, így természetesen nekem bejött a produkciójuk. Még több ilyet. 🙂
Fotó: TV2 Sajtószoba

Nagy Bogi

Mindig is tetszett a lány vagánysága, ahogy a hangszíne is, hiszen eléggé egyedi. Ettől függetlenül volt már olyan produkciója ami kevésbé sikerült jól, és olyan is, ahol pedig tündökölt. A legutóbbi teljesítését pedig valahova a kettő közé lőném be, hiszen nem volt rossz, de volt ennél sokkal jobb is. Szerintem inkább a biztosra ment ezúttal. Kíváncsi leszek a ma esti produkciójára is.
Fotó: TV2 Sajtószoba

Juhos Zsófi és Sztojka Vanessza

Ennél jobb párosítást el sem tudtam volna képzelni! Való igaz, mennyire hasonlít egymásra a két lány hangja, és ez a produkciójuknak különösen jót tett. Élvezetes volt hallgatni a Proud Mary-t tőlük, azóta már egy párszor végighallgattam, és gyanítom, hogy még jó párszor megteszem ugyanezt. 🙂 És mielőtt elfelejteném, hajrá Zsófi!
Fotó: TV2 Sajtószoba

Lentulay Krisztián

Ha csak a hangját és a korát nézem, akkor nem érteném, hogy mit is kereshet a legjobb 8-ban Krisztián, ám nem vonom kétségbe a tanárok döntését, hiszen elképesztő milyen alázattal bánik magával a zenével. Az LGT slágerét is a lehető legjobban adta elő, mást nem is tudnék hirtelen hozzáfűzni. Ma este Csonka Andrással fog fellépni a színpadra, kíváncsi leszek a produkciójukra.
 Fotó: TV2 Sajtószoba

Varga Dávid és Berki Artúr

A tavalyi győztes Artúr nem először tűnt fel az idei évadban, hiszen már az egyik válogatóban is szerepelt már, amikor is az egyik lánynak elmondták, hogy bejutott a műsorba, de nem is ez a lényeg. Ezúttal Varga Dávid miatt tért vissza, akivel egy igen korrekt ám egyben felejthető duettet adott elő. Mindkét srácot tehetségesnek tartom, szerintem kaphattak volna ennél jobb számot is.
Fotó: TV2 Sajtószoba

Győrfi Dzsenifer

Csak ámulok és bámulok a lány különleges hangszíne előtt. Irtózatosan jól tud bánni az adottságaival, hiszen ugyanolyan jól elénekli a mély és magas részeket is. Azt hiszem Szulák Andi mondta azt egyszer, hogy felnőtteket megszégyenítő produkciókat tett már le az asztalra, ami kijelentéssel teljes mértékben egyetértek. Hajrá Dzsenifer!
 Fotó: TV2 Sajtószoba

Varga Norbi és Varga Vivien

Szerintem sosem titkoltam azt, hogy bár tehetségesnek tartom Norbit, mégsem élveztem túlságosan egyik produkcióját sem. Valószínűleg azért sem, mert valamiért unszimpatikus nekem a kissrác, és nem a származása miatt, hanem ahogy néha viselkedik. A magyar dalokat egész jól eltolja, a külföldi számokkal azonban már nem annyira. Ezúttal ismét egy angol számot kapott, ahol egyértelműen érezhető volt, hogy a produkció rovására ment az, hogy nagyon oda kellett figyelnie a kiejtésre. Összességében nem volt rossz a Viviennel alkotott duettje, de azért nagyon remélem, hogy idén végre egy lány lesz az osztályelső.
Fotó: TV2 Sajtószoba

Horváth Alexandra

Sosem szerettem, ha egy versenyző túlságosan sok bulvárt kap, és bizony Alexandrára mostanában nem is kicsit szálltak rá, a Megasztár miatt. Nem értem, hogy miért kell ennyiszer megismételni, hogy mi volt a múltban. Egyszerűen maradjunk a jelenben, és örüljünk annak, hogy sikerült a lánynak is túllendülnie a csalódáson, hiszen irtózatosan jó hangja van, amit nem egyszer mutatott már meg az eddig adások alatt. A tanári kar egyértelműen nagyon favorizál a lánnyal, nem lepődnék meg, ha végül ő győzne, amivel nekem különösebb problémán nincs is. 🙂
Fotó: TV2 Sajtószoba
Ma este 18:55-kor tehát kezdetét veszi a Döntő második része, melynek végén kiderül, hogy ki lesz Az ének iskolája harmadik évfolyamának győztese. Én mindenképpen megnézem majd az adást, remélem ti sem hagyjátok ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük