Véget ért Az ének iskolája második évada

A győztes pedig Berki Artúr lett.

Most nem szeretnék belemenni, miért nyert Artúr, annyit azonban hozzáfűznék, hogy ha csak a tehetséget nézzük, Sztojka Vanessza mérföldekkel jobb volt, de drukkoltam még Tóth Kiarának is. Ha viszont azt nézzük, ki érdemelte volna meg a győzelmet, az életkörülményeket is figyelembe véve, akkor vagy Mata Ricsit vagy Radics Janit hirdettem volna ki győztesnek.

Ami a minőséget illeti, az a nyertes személyétől eltekintve nagyon jó, tökéletes. Mikor idén elindult a második évfolyam, már írtam egy cikket, a kisdiákokról, a véleményem azóta nem változott, egytől-egyig mind tehetséges, valóban profikat megszégyenítő módon adtak elő egy-egy produkciót. A finálé sem volt másképp, teljes mértékben megértem, amiért a tanárok mindenkinek csillagos ötöst adtak, hisz annyira jók voltak. Azt hiszem az elkövetkezendő pár hétben tudom miket fogok hallgatni. 🙂
Nagyon örültem, hogy viszontláthattam a tavalyi kisdiákokat is, a legjobban természetesen Arany Timinek örültem, hisz tavaly neki drukkoltam. Jó volt még viszont látni Izsó Bogit és Bari Lacikát is, nem semmi mennyit változtak egy év alatt, hozzáteszem mindenki előnyére. Akiket viszont tavaly sem szerettem, és most sem érdekeltek túlzottan, az Farkas Zsolti és Rubay Laci. Farkas Zsoltit túlságosan nagyképűnek tartom, Rubay Laci pedig egyszerűen nem szimpatikus.
A zsűri most is hozta szokásos formáját, nagyon jól tanítják a kisdiákokat, hisz a legtöbbeknél érzékelhető a változás, természetesen pozitív értelemben. A legszimpatikusabb nekem Hajós András volt,  ő próbált a legjobban szakmailag értékelni a produkciók végén, Szandi pedig nekem néha egy picit sok volt. A műsorvezető, Friderikusz Sándor pedig tökéletesen elvezeti a műsort, nagyon jól ért a gyerekekhez. És amiket néha leművelt, sokszor fetrengtem a röhögéstől, pláne mikor Szandi beváltatta vele az ígéretét és dalra fakadt. Hát az valami ferge – most figyelj – teges volt. 🙂
Egy szó, mint száz, nagyon szeretem a műsort, éppen ezért már nagyon várom a következő évadot. A jó nézettségre való tekintve valószínűleg lesz Ének Iskolája jövőre is. Remélem sokat fogunk még hallani mind az első mind a második széria kisdiákjairól. Simán eltudom képzelni, hogy pár év múlva induljanak egy Rising Star-ban vagy esetleg az X-Faktorban. Habár szerintem utóbbira kevés esély van, mert szerintem olyan szerződést kaptak a diákok, hogy a TV2 műsoraiban tűnjenek fel. Majd kiderül mit hoz nekik az élet, de tényleg nagyon remélem, hogy fogunk még hallani róluk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük