Timeless: Csekkoljátok az eddig megjelent promóciós képeket és videót!

Holnap este debütál a sorozat.

Az ősszel elrajtoló újoncok közül idén valahogy kevesebb széria keltette fel az érdeklődésemet, ráadásul a drámai sorozatok közül leginkább az NBC kínálata győzött meg, ami azért meglepetés a számomra, hiszen eddig szinte csakis vígjáték sorozatokat néztem innen.

Szóval a This is Us után végre a Timeless is elrajtol, mégpedig egészen pontosan holnap este. A Timeless elsősorban az időutazásos téma na és persze az ismerős színészek miatt várós már annyira. A sztori szerint egy teljesen különböző foglalkozású emberekből összeálló csapat fog össze egy nagy cél érdekében: meg kell állítani egy bűnözőt, aki az időben visszautazva megpróbálja megváltoztatni a múltat.

A főbb szerepekben olyan ismerős színészeket láthatunk viszont, mint Matt Lanter (90210, Star-Crossed), Abigail Spencer (Rectify), vagy éppen a horvát származású Goran Visnjic (E.R.), akik az előbb említett sorozatokban már bizonyíthatták rátermettségüket, az alábbi videóban pedig természetesen ők is feltűnnek már, nézzétek csak:

Végezetül az eddig megjelent promóciós fotókat csekkolhatjátok amelyek klikkre nagyobb méretűek lesznek valamint hoztam néhány jelenetképet is, mindezek alapján pedig szerintem már nagyjából be lehet lőni, hogy mégis mire számíthatunk majd az évad során.

timeless-03

timeless-04

timeless-02

timeless-06

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük