Friderikusz visszatér a TV2 képernyőjére!

Április 26-án új műsorral tér vissza a műsorvezető.

Tavaly Az ének iskolája második évada után Friderikusz Sándor eléggé viharos körülmények között távozott TV2-től, kisebb konfliktusokra hivatkozva, miszerint az ő észrevételeit, javaslatait nem vették fontolóra a műsor készítői. Ezért is ért kisebb meglepetésként a hír, mikor múlthónapban kiderült, hogy Friderikusz ismét tárgyal a csatornával, ma pedig a csatorna nyilvánosságra khozta, hogy pontosan milyen műsorral is tér vissza.
Április 26-án rajtol a műsora, mely az Összezárva Friderikusszal! címet kapta, a TV2 szerint olyan műsorról van szó, mely magyar képernyőkön még nem volt látható. Stílusát tekintve kicsit hasonlít Papp Gergő műsorához, csak míg ott a sztárok egy napját követhettük nyomon, addig Friderikusz műsorában a sztár össze lesz zárva a műsorvezetővel 24 órán keresztül, ráadásul minden mozdulatát kamera fogja követni. Érdekesnek ígérkezik, azt meg kell hagyni.
A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, melynek forrása a TV2 Sajtóosztálya.
http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg
Sajtóközlemény – Jön az Összezárva Friderikusszal!
Április 26-tól jön Friderikusz Sándor vadonatúj műsora, az Összezárva Friderikusszal. A TV2 legújabb, Magyarországon egyedülálló műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek.
Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban vadonatúj formátumú műsorában, ahol maga is teljesen új szituációba kerül. Vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahova 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóság-showhoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerül Friderikusz Sándor és vendége egy Magyarországon egyedülálló műsor keretein belül. Nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egy órás szórakoztató műsor készül.

„Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsor-sorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – árulta el Friderikusz Sándor.

Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek várhatók az „Összezárva Friderikusszal” adásaiban, ahol úgy láthatják a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem. A legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek az „Összezárva Friderikusszal” díszletei közé, köztük olyan vendégek, akikről el sem tudnánk képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is Friderikusz Sándorral.

Összezárva Friderikusszal – Április 26-tól vasárnaponként 21:10-től a TV2-n!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük