Folytatást kap a Disney Channel egyik kultuszsorozata, a That’s So Raven!

Igazán különleges hírbe botlottam bele.

Régóta nagy trend már Amerikában a régi sorozatok felélesztése, és ez a Disney esetében sem újkeletű – vagy inkább úgynyugati 🙂 – trend, hiszen a Girl Meets World az egykoron nagy sikerű Boy Meets Word spin-off sorozata. Hasonló dologra készül most is a csatorna, a mai napon ugyanis bejelentették, hogy folyamatban van a That’s So Raven c. sorozatuk folytatása.  A show eredetileg 2003 és 2007 között futott, és bár a negyedik évad utáni automatikus kaszát ő sem kerülhette el, mégis egyike azon szériáknak, amely megélte a bűvös századik epizódot.

thats-so-raven-01

Jelen pillanatban is zajlik a castingolás folyamata, így még elég gyerekcipőben jár a projekt, a történetet nagy vonalakban viszont már tudni lehet: Raven Baxter frissen elváltként próbálja nevelni két tinédzserkorú gyermekét, a fiát és lányát, akik közül az egyik természetesen örökölte édesanyjuk tulajdonságait. A pilot epizódot egyébként Scott Thomas és Jed Eilnoff közösen írták, akik közül utóbbi a Best Friends Whenever c. sorozatért is felel, amit itthon Öribarik címen mutatott be a Disney.

A csatorna programigazgatója a következőképpen nyilatkozott a készülő projekttel kapcsolatban:

“Raven a rettenthetetlenül ragyogó stílusa miatt volt a Disney Channel vígjátékok mozgatórugója szerte a világon, ennek köszönhetően a That’s So Raven időtlen. Nagyon várjuk, hogy újabb történeteket mesélhessünk el egy új generációnak, és természetesen azoknak is, akik a sorozattal együtt nőttek fel.”

Személy szerint kétségkívül jó ötletnek tartom a régi sorozatok folytatását, csak azt sajnálom, hogy itthon nem került bemutatásra a sorozat, így a magyar nézők számára nem lesz olyan nosztalgikus élmény, mint azokban az országokban, ahol vetítették…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük