16 év után ismét képernyőn az eredeti Fiorella!

A TV2 telenovella csatornája ismét egy régen látott klasszikust hozott el számunkra.

Az Izaura TV eddig is nagyon kedveskedett a műfaj rajongóinak, hiszen a régi örök kedvencek, mint a Vad Angyal, Esmeralda vagy éppen Paula és Paulina mellett olyan régi sorozatokat is ismét leadott, mint amelyek nem teljesen vagy egyáltalán nem voltak eddig elérhetőek az interneten, ilyen például az Édes dundi Valentina illetve Thalia legelső telenovellája a María, ami Guberálós Maria néven is ismert.

Utóbbi kategóriát színesíti Angie Cepeda és Salvador del Solar közös telenovellája, az eredeti Fiorella. Azért is hívom eredetinek, mert pár évvel ezelőtt a TV2 bemutatott egy másik sorozatot is, amelynek szintén ezt a címet adták, hogy miért azt mai napig nemtudom, lévén, hogy az eredetit is ők mutatták be még anno 2001-ben, majd pedig az akkori társcsatornája, az Írisz TV is megismételte még 2004-ben, ám azóta sem tűzte műsorára egyik magyar csatorna sem, és az interneten is csak az utolsó epizód volt eddig elérhető.

A sorozatról pár évvel ezelőtt a Régi szép emlékek cikksorozat keretein belül már én is írtam, ám most leírom a szinopszisát is, ami az Izaura TV Sajtóoldaláról származik:

A szegény sorból származó Fiorellát egy jómódú üzletember fogadja kegyeibe. A férfi halála után a fia továbbra is gondoskodik Fiorelláról. Ám a fiú, Andrés egy barátja mindent megtesz, hogy elválassza őket. Sorsukat Rebeca is megnehezíti, aki halálosan szerelmes Andrésba, Fiorellában pedig riválist lát. A fiatalok sorsa vajon összefonódik az ármánykodások ellenére is?

Aki tehát újra szeretné élni Fiorella és Andrés kalandjait, annak nincs más dolga, mint minden hétköznap esténként 21 órakor a csatornára kapcsolni, ismétlés másnap 11:25-kor. Múlthéten rajtolt el újból a sorozat, így igazából még időben vagytok, ha szeretnétek ti is becsatlakozni, ma este már az ötödik epizód fog képernyőre kerülni. Sajnos a csatorna hivatalos oldalára valamiért nem kerülnek fel az aktuális epizódok, de ha ez ember keres, akkor biztosan megtalálja az internet bugyraiban. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük