Tragikusan fiatalon hunyt el a Disney Channel egyik színésze

Szomorú napra ébredtünk.

Tragikusan fiatalon, mindösszesen 20 évesen halt meg a Disney Channel több sorozatában és filmjében is feltűnt Cameron Boyce. Halálhírét családja tudatta ma reggel az E! Online című amerikai médiummal. A közleményben elárulják, hogy Cameronnál az éjszaka alakult ki agyvérzés, amely egy folyamatosan fennálló orvosi állapot szövődménye volt. Sajnos hiába állt folyamatos orvosi kezelés alatt, életét sajnos már nem tudták megmenteni…

Mindig szörnyű ilyen híreket olvasni, arról nem is beszélve, hogy pont most érhetett volna el áttörést színészi karrierjében, hiszen megannyi Disney-s produkció után (Jessie, Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve, Utódok trilógia) idén egy jelenleg is készülőfélben lévő HBO-s sorozatban, a Mrs. Fletcherben kapott visszatérő szereplői státuszt, aminek az eredményét nagy valószínűséggel mi már sajnos sosem fogjuk látni, nagy valószínűséggel ugyanis újrafogják castingolni a szerepet.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ismételten idő előtt veszítettünk el egy csillagot, akit egyébként én is nagyon bírtam a Jessie-ben, aminek körülbelül az első három évadát néztem meg korábban. Felfogni nem tudom, hogy mit élhet most át a családja, innen is küldöm a kitartást és az erőt a továbblépéshez.

Béke poraira!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük