Esik az X-Faktor nézettsége!

Hétről-hétre egyre kevesebben nézik az X-Faktort!
Azt már most kijelenthetjük: nézettségileg ez a leggyengébben teljesítő évad. Ezen sajnos nem kell csodálkozni, és ez nem csak a szereplők felemás produkcióit teszem ezért felelőssé, hanem inkább a bulvárt. Öt alapvető okot szedtem össze, amiből kettőn kapásból lehetne segíteni/javítani. A hatodik az lenne, hogy nekem hiányzik Ördög Nóra a műsorból.

Most pedig következzek azok az okok, amik miatt szerintem esett a nézettség:

Szabó Ádám: Mostanában állandóan az újságokban szerepel hol azért mert még mindig szerelmes Nikibe, hol azért, mert még a nyáron megmentette egy rajongója életét. Szerencsére legutóbb elbúcsúztunk a fiútól, aki hetekig hamis produkciókat nyújtott. Egyedül a tangóharmonikás és a párbajdala tetszett, de lássuk be ez édes kevés.


Bozsek Márk és a ByTheWay: Hatalmas port kavart Márk, amikor bejelentette, hogy nem folytatja tovább a versenyt. Sokaknak nem tetszett, hogy a produkció visszahozta a ByTheWay-t, de ne felejtsük el, ahogy már egyszer Tibi is írta ez egy licensz műsor, így elsősorban nem az RTL döntése volt a fiúk visszahozása, hanem a szabályzatban szerepel, ha feladná egy versenyző a versenyt, akkor kötelesek visszahozni a legutóbb kiesőt. A ByTheWay azóta egyébként remekel, és csont nélkül tovább jutnak, hozzá teszem megérdemelten!
Szavazás: Sokszor már elviselhetetlenül erőltetik a szavazást, ami tényleg elég idegesítő. De ezen már nem is kellene csodálkozni, hisz az ilyen műsoroknak ez a lényege… Azért arra kíváncsi lennék, mennyire hiteles ez az egész…
Párbaj, kiesés: Sokszor nem értenek egyet miért azok távoznak, akik. Én erre csak annyit mondanék, hogy szeretném azt hinni, hogy tényleg mindig azok párbajoznak, akiknek kell, és nem buherálják meg a szavazatokat.
Mentorok: Idén a mentorok háromnegyedét lecserélték, így lehetséges, hogy azok akik Keresztesit vagy Malekot szerették, most elpártoltak a műsortól. Nekem a kedvenc mentorom Malek volt, de bevallom nem hiányzik a műsorból, ugyanis nagyon jó választás volt Alföldi Robi és Tóth Gabi is. Szikorát kb. Feróval tudnám egy lapon említeni.
Mindent összevetve valószínűleg jövőre is lesz X-Faktor, hisz hiába esik a nézettség, és hiába ez az eddigi legnézetlenebb X-Faktor, még mindig a nézettségi csúcs élén van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük