Dél Királynője: Csütörtöktől az RTL Klubbon!

November 7-től Minden hétköznap 15:20-tól az RTL Klub képernyőjén!
Végre elérkezett egy országos csatornához is a sorozat! Kevés olyan telenovella van mostanában, amit megnéztem, egyik ilyen kivétel a Dél Királynője. Mondanom se kell, mennyire megérte, hiszen izgalmas, akciódús, és egyáltalán nem vontatott, valamint nincs benne egy percnyi unalom sem, mondhatnám azt is, hogy majdnem minden jelenet jelentős. Nagyon pörögnek az események, köszönhetően annak, hogy mindösszesen csupán 63 részes. Talán azért is jó ennyire a sorozat, mert ahogy a főcímben is folyamatosan elhangzik, egy könyv alapján készült, mégpedig Arturo Pérez-Reverte: Dél Királynője című regény alapján. Akit érdekel, ezen a linken akár meg is veheti.

Az RTL Klub által kiadott ismertető a sorozatról:
Teresa Mendoza (Kate del Castillo) életében először szerelmes, ám a boldog napok nem tartanak sokáig, váratlanul árulónak bélyegzik meg őket. Megölik a férjét és a barátait, és rá is vadásznak. A sinaloai drogkartell főnöke, Don Epifanio (Humberto Zurita) azonban futni hagyja Teresát, amikor átadja férje könyvelését. Teresa Európába megy Don Epifanio segítségével, majd Észak-Afrikában kap munkát. A Yamila bárban eleinte felszolgálóként dolgozik, majd Dris, a bár tulajdonosa rábízza a kasszát. Teresának sok irigye támad, és megpróbáltatások során megtanulja, mit kell tennie az élete megváltoztatásához.

Az első rész tartalmából:

Teresa Mendoza férje, Guero kiváló pilóta, a helyi drogkartellnek szállít árut, de a kartell emberei arra gyanakszanak, hogy lopott tőlük, ezért megölik. Guero előre figyelmeztette feleségét, hogy ha őt meggyilkolják, az asszonynak is menekülni kell. Teresa későn ér barátaik otthonába, hogy figyelmeztesse Guero társát.

Figyelem! A továbbiakban Spoileres leszek!

Ebben a sorozatban aztán tényleg senki sincs biztonságban. Sőt, mondhatnám azt is, hogy Teresan kívül majdnem az összes főszereplő meghal! Szegény lány mindenkit elveszít maga körül, de éppen ezért is válik majd Dél Királynőjévé. Érdekes és látványos karakterfejlődésen megy át Teresa, mégsem veszíti el emberségét, amit az ellenségeiről már nem lehet elmondani.

Értékelés: 10/10
Kevés az olyan telenovella, amire maximális pontot tudok adni, de a Dél királynője szó szerint maximálisan megérdemli. 🙂 Pörgős történet, szerethető és érdekes karakterek, gyönyörű táj, kell ennél több? Ha még nem láttátok javaslom pótoljátok be, hisz tényleg nagyon rövid a sorozat a 63 részével, hiszen a legtöbb telenovella bőven túllép akár a századik részen is!

Dél Királynője (La Reina del Sur)
Kezdés: November 7. Csütörtök 15:20 RTL Klub
Folytatás: Minden hétköznap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük