Shannen Doherty készen áll a masztektómiára!

Az egykori bűbájos boszorka Dr. Oz műsorában vallott az érzéseiről és állapotáról.

Tavaly nyáron derült ki, hogy a színésznő sajnálatos módon mellrákkal küzd. A szörnyű bejelentés óta nem nagyon lehetett hallani Shannen felől, valószínűleg tudatosan kerülte a nyilvánosságot. Nemrég azonban Dr. Oz egészségügyi műsorában vendégeskedett, ahol őszintén vallott arról, hogy jelenleg hol is tart a kezelése.

Az orvosai egyelőre még nem döntötték el, hogy valóban szükséges-e elvégezni a masztektómiátamit Angelina Jolie pár évvel ezelőtt bevállalt, igaz ő a rák megelőzés érdekében tettede ha végül a melleltávolítás mellett döntenek a szakemberek, akkor Shannen készségesen áll a műtét előtt. Egészen pontosan azt mondta, hogy hiába szereti a saját testét, ha ez az ára annak, hogy meggyógyuljon és a férje mellett öregedhessen meg, akkor meg kell tenni.

A riportból részletet alább találjátok, természetesen közepes angol tudás nem árt:

Rettenetesen sajnálom, amin keresztül kell mennie a színésznőnek, szívből kívánom, hogy mielőbb felépüljön. Az biztos, hogy nem lesz könnyű út, hiszen a szakma nem bombázza őt ajánlatokkal – bár ez szerintem inkább a természetének köszönhető, és nem a betegségének – ez pedig megnehezíti a gyógyulási folyamatot, ugyanis köztudott, hogy a jó közérzet sokat segít a gyógyulásban.

Végezetül pedig azzal zárnám soraim, hogy remélem csakis pozitívumokat tudok majd legközelebb írni a Beverly Hills 90210 és a Charmed egykori sztárjáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük