Vigyél el!: Egészen szórakozató volt az RTL párkereső műsora

A minap én is megnéztem a műsor első részét.

Az RTL Klub nem indította idén valami könnyedén az őszt, hiszen a kereskedelmileg igencsak fontos szezont a múlthét Szombaton két olyan műsorral vezette fel, amik eléggé ellentmondó véleményeket kaptak. Míg a különkiadással jelentkező Gálvölgyi Show jobbára csak negatív hangvételű kritikát kapott, addig az Istenes Bencével induló Vigyél el!-re is mondtak hideget és meleget is. Őszintén szólva én eredetileg egyáltalán nem akartam belenézni ebbe a “párkereső műsorba” több szempont miatt, ám a kritikák miatt mégiscsak rávettem magam. Nos, az első rész megnézése után pedig dióhéjban azt kell, hogy mondjam, nekem bizony eléggé bejöttek a látottak.
Kép forrása: RTL Sajtóklub/Bársony Bence
Magam is meglepődtem, mennyire jól szórakoztam az egészen, és elsősorban a lányok és fiúk beszólásai illetve megnyilvánulásai miatt, szórakoztató shownak tehát tökéletes volt, valódi párkereső műsornak azonban már nem. Arról azért senki se próbáljon engem meggyőződni, hogy a 10-15 perc alatt alkalom volt kicsit is megismerni a másikat. Egyes párosoknál konkrétan inkább azt éreztem, hogy ebből csak egy egy éjszakás kaland lesz, mintsem tartós kapcsolat. Bár emlékeim szerint a műsor célja nem is a tartós kapcsolatok megtalálása, hanem csupán az ismerkedés megkönnyítése, ebből a szempontból pedig díjazom azt, hogy most nem tévesztik meg a nézőket/jelentkezőket.
Amin azonban a leges legjobban meglepődtem, hogy az adás alatt Istenes Bence egyáltalán nem irritált. Az X-Faktor elemzések kapcsán nem egyszer tértem ki rá, hogy valamiért nem nagyon csípem Bencét, ez a fajta műfaj, viszont nagyon is jól állt neki! A lányokkal és a fiúkkal nagyon jól kijött, valamint mindig szóra tudta bírni az érdekesebb delikvenseket (voltak, akik például meg sem szólaltak, bár ez nyilván a vágás hibája, hiszen nem élő műsorról beszélünk), ezáltal pedig végig érdekes tudott maradni a Vigyél el!
Summa-summarum, meglepően jó volt a Vigyél el! első adása, és mivel a folytatásban elvileg a randikról is lesznek bejátszások, ezért még biztosan belefogok nézni a későbbiekben. Azt nem állítom, hogy rendszeres nézője leszek, de azért nem fogok elfelejtkezni az RTL Klub randizó show-járól, az fix. Aki pedig egy kis kikapcsolódásra vágyik, annak javaslom, hogy nézzen bele nyugodtan, ha viszont az első tizenöt-húsz percben látottak nem tetszettek, akkor nem ajánlom a folytatást. 🙂
Az adásról készült képek forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük