Sarah Michelle Gellar elárulta, visszatérne-e még a Buffy univerzumába valaha!

Lássuk mit gondol róla a színésznő.

Idén januárban egy igazán kerek évfordulót ünnepelhettek a Buffy, a vámpírok réme rajongói, hiszen a sorozat főhőse idén “töltötte be a negyvenedik életévét”, amire nagy meglepetésre a karaktert életre keltő Sarah Michelle Gellar is emlékezett, sőt mi több, meg is emlékezett róla instagram oldalán, amelyet ide kattintva tekinthettek meg.

A színésznő a napokban egy podcast erejéig Mario Lopeznél vendégeskedett, aki feltette neki azt a kérdést, amire szerintem sok rajongó kíváncsi a mai napig, mégpedig azt, hogy szívesen visszatérne még a sorozat univerzumába a közeljövőben. Sarah Michelle Gellar pedig a következőt mondta el ezzel kapcsolatban:

Ami miatt remekül tudott működni a Buffy, az az volt, amit a szörnyek képviseltek, mégpedig azt, hogy ők a kamaszkor borzalmainak metaforáit jelentették. Nem hiszem, hogy én még mindig ez lennék, én nem hiszem, hogy nekem ezt kellene csinálnom. Túl fáradt és kicsit idős is vagyok már ahhoz, hogy ismét belevessem magam ebbe a munkába. Ugyanakkor imádom, amiért a sorozat története a mai napig megállja a helyét, és amiért sokan azt szeretnék, hogy folytassuk.

Véleményem szerint ez eléggé egyértelmű válasz volt a színésznő részéről, ami részben érhető. Bár közel három évvel ezelőtt elkezdtek fejleszteni egy projektet a Buffy esetleges folytatásáról/rebootjáról, azóta nem lehetett róla hallani semmit sem, szóval nagy valószínűséggel idővel valahol elhalt a kezdeményezés. Ha sorozat formájában nem is, de könyvben nemrégiben már folytatták Buffy történetét, amely ráadásul pár évvel a finálé után veszi kezdetét. Ráadásul a könyv már magyarul is elérhető a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően, így alternatív lehetőségként a rajongók ismét elmerülhetnek a sorozat univerzumában. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük