Addig üsd a vasat, míg meleg? Újabb falus sorozatot készít az RTL Magyarország!

Jó hír a műfajt kedvelő rajongók számára.

Öt évvel ezelőtt, A mi kis falunkkal robbant be hazánkban a falusi közegben játszódó fikciós sorozat műfaja, amely tematikáját 2019-ben a heti sorozat után a napi sorozat formájában is átültették a Drága örökösök által, utána pedig a Keresztanyuval folytatódott a történet.

Bár az utóbbi időben Pajkaszeg lakóinak is fakult egy kicsit a nézettsége, ahogy a Keresztanyu harmadik évadának számai is elmaradtak a második évadához képest, mégis még mindig garantált sikernek számítanak a falusi sorozatok, talán éppen ezért sem olyan meglepő, hogy új sorozaton dolgozik az RTL, amely remekül beleillik majd ebbe a képbe.

Az új szériát az a Kapitány Iván jegyzi, aki az előbb említett három sorozatból kettőnél aktívan részt vett, és olyan szereplők vesznek részt benne, akik nem lesznek idegenek a nézők számára, sőt mi több, négyből hárman A mi kis falunk állandó szereplői (voltak). Lovas Rozi, Hevér Gábor és Scmied Zoltán mellett a korábban Barátok köztben is feltűnt, majd a Mellékhatásban bizonyító Sztarenki Dóra is feltűnnek majd a futballra koncentráló sorozatban.

A 24 információi alapján pedig kicsit az alapsztoriba is beleshetünk, íme:

A mai magyar futballal semmilyen párhuzamot nem vonó, a társadalomkritikától távol maradva szórakoztató vígjátékban a játékosok röviddel a bajnokság vége előtt szembesülnek vele, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleiket, ígyha a következő meccseiken jól szerepelnek, akkor a felsőbb osztályba juthatnak. A helyzet persze nem könnyű, hiszen a nem túl acélos teljesítményt nyújtó edzőjüket baleset éri, így saját kezükbe kell venni az irányítást, és a rajongóik, illetve a településen élők segítségével kell elérniük a kitűzött célt.

Arról egyenlőre nem szól a fáma, hogy mikor kerülhet majd adásba az új sorozat, illetve, hogy melyik csatornán fog majd debütálni, tippre az RTL Klubra készül, és 2023-nál hamarabb nem számíthatunk majd a startra. Ha több információ is kiderül az eddig cím nélkül rendelkező produkcióval kapcsolatban, arról igyekszem majd én is beszámolni nektek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük