Sajtóközlemény: Egy millió felett ÉNB Alexa dala!

Két hete jelent meg a videoklip, ez igen szép teljesítmény.

Egészen pontosan Augusztus 26-án jelent meg Koholák Szandra, vagy ahogyan a nagyközönség jobban ismeri ÉNB Alexa debütáló klipje, ami a dalszöveg és jelenetek alapján stílszerűen a Bang Bang címet kapta. Első hallásra nagyon fülbemászó, bár én egy kicsit kételkedek abban, hogy ez teljes egészében Szandra/Alexa hangja, de ettől most eltekintenék, hiszen nem ez a poszt lényege, hanem az, hogy a dal igencsak népszerű lett, hiszen a Youtubon már több mint egymillióan kattintottak rá!
Tény, hogy jogosan lehet büszke az RTL Klub az elért adatokhoz, természetesen Szanda/Alexa is megszólalt az üggyel kapcsolatban:
“A dal és a klip is kalandos körülmények között készült, többször azt gondoltam feladom az egészet, de most már örülök, hogy megcsináltam. Amikor a barátaim mondták, hogy a klip elérte az 1 milliót, azt hittem viccelnek. Köszönöm mindenkinek, aki biztatott. Az különösen meghatott, hogy sokan azt mondták, hogy erőt merítettek a dalomból.”
Úgy tűnik, hogy a sorozathoz írt dalok nagy eséllyel lesznek népszerűek, hiszen az első ilyen szerzemény, a Lali pop már a kilenc millió megtekintésen is túl van.
A Bang Bang egyébként ezen a linken keresztül megtalálható és meghallgatható, érdemes egy esélyt adni a dalnak, hiszen ahogyan már említettem igencsak ritmusos és hallgatható. 🙂
 Kép forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük