Új dallal jelentkezett a tehetségkutatókban megismert, majd A Dalban bizonyító Szakács Gergő!

Remélem mihamarabb érkezik a folytatás!

Szakács Gergő még a 2010-es, legelső X-Faktorban tűnt fel először, egyéniként jelentkezett, ám a mentorok idővel duót kreáltak belőle Kőrös Mimivel. Végül annyira nem ment a közös munka, hogy az első élő adás végén ki is estek. Ezt követően 2014-ben próbálkozott újra egy tehetségkutató műsorban, ám akkor már a TV2-n futó Rising Star keretein belül, ahol sajnos ismét nem aratott kirobbanó sikert. Igazság szerint én ekkor kezdtem felfedezni őt, majd A Dal 2015-ben jegyeztem meg nagyon is, ahol a minden szempontból zseniális Ősz utcával lépett színpadra. Mi sem bizonyítaná jobban sikerességét, hogy még a mai napig megfordul a lejátszólistámon.

Most pedig végre ismét új dallal jelentkezett Youtube csatornáján, amihez egy jó kis Budapestet népszerűsítő videoklip is dukált, komolyan mondom, az egyik utazási iroda simán lecsaphatna a videóra, remekül bemutatja a fővárosunk vonzerejét. Ami pedig az Időt illeti, nos nem lopta be magát olyan gyorsan a szívembe, mint az Ősz utca, azt azért elismerem, hogy nem kicsit slágergyanús az egész, Gergő kissé karcos hangszíne által pedig csak még egyedibbé válik az egész. Arról nem is beszélve, hogy csak úgy ezerrel árasztja magából a feelgood érzést.

Az én kedvemet mindenképpen feldobta most ez a dal, remélem veletek sem lesz másképp:

Ezek után tényleg nagyon várom már, hogy milyen dallal fog legközelebb előrukkolni, egyben azt is remélem, hogy egy kicsit fellendül Gergő zenei karrierje, és a közeljövőben minél többet fogunk hallani felőle. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük