Rising Star: Palmer Izsák nélkül folytatódik a show

Izgalom ide vagy oda, kezdek csalódni a műsorban.
Pontosabban nem is a műsorban, – hiszen ismét emeltek a nehézségen, és most már 75 %-ot kell elérniük a versenyzőknek – sokkal inkább a versenyzőkben csalódtam. Singh Viki ismét túlságosan ráfeszült az előadására, aminek meg is lett a következménye, valamint Czibi Norbitól is láttam már sokkal jobb produkciót, a tegnapi nekem egyáltalán nem tetszett. De erre még kitérek a továbbiakban.

A műsorvezető páros ismét isteni volt, a zsűrivel azonban már vannak gondjaim. Pásztor Annát továbbra is imádom, ahogyan Keró tanárúrat is egyre jobban csípem, Mező Misin viszont egyszer-kétszer kiakadtam egy kicsit. Igazság szerint sokszor volt benne ráció, amit mondott, miszerint azt is kell néznie, hogy mennyire fejlődőképes az ember, és, hogy képes-e új oldalról is bemutatkozni adott versenyzőt, mégis egykét delikvenst szerintem szándékosan húzott le. Gondolok itt elsősorban Kovács Gyopárra, aki most egész jó volt, valamint Peter Srámekre is, bár utóbbit szinte mindenki csak kritizálta.

Az est legkevesebb szavazatát Peter Srámek kapta, ő pedig Palmer Izsákot hívta ki párbajozni, amit a legutóbbi Nagy Erőpróbán már egyszer legyőzött. A taktika végül bevált, így Palmer Izsák számára ért véget a verseny.
A továbbiakban minden versenyzőre kitérek egy kicsit külön-külön.
Gondi Helén: az elmúlt hetekben szinte csak csalódok a lányban, ugyanis sokszor hamis, és nemegyszer kiabált már éneklés helyett, és sajnos a Respekt-ből is hiányzott valami plusz. Drukkolok, hogy a héten legyen ismét olyan jó, mint pár héttel ezelőtt.
Peter Srámek: szegény srácot szerintem ok nélkül húzta le annyira a zsűri, hiszen annyi mindent mondtak már neki, mit hogyan kellene csinálni, és ő próbálja is betartani a tanácsokat, mégsem sül el jól a végén. Nekem az eredeti produkciója is tetszett, de kétségkívül a párbajprodukciója sokkal jobbra sikeredett. Nagyon jót tett neki a feszült helyzet hiszen rendkívül jól eltolta az Orpszlánkirály betétdalát, így megérdemelten jutott tovább. Ráadásul az est legnagyobb százalékát kapta meg. 🙂
Kovács Gyopár: kétségkívül ő mostmár a leggyengébb láncszem a többiek közül, mégsem küldtem volna most nyugodt szívvel párbajozni, hiszen egyrészt nagyon megsajnáltam amiért az elmúlt időszakban sokszor került az utolsó helyre, másrészt pedig az adottságaihoz képest egész jól előadta a Valahol egy lány-t.
Palmer Izsák: ahogy az múltheti kritikában is említettem, egyre jobban megkedveltem Izsákot, és most eljutottunk odáig, hogy sajnálom a kiesését. Valóban üde színfoltja volt a műsornak, mégis inkább jobban nélkülözöm őt a továbbiakban, mint Peter Srámeket. Egyébként mindkét produkciója eléggé középszerűre sikeredett.
Várhegyi Lucas Palmira: tetszett Mira produkciója, mégis hiányoltam belőle egy kicsi pluszt. Ettől függetlenül Peter párbajprodukciója után, vitathatatlanul Mira előadása tetszett a legjobban, de ezen már meg sem lepődöm, hiszen elképesztően tehetséges a lány. 🙂

Czibi Norbi: hiába szimpatikus nekem Norbi, sajnos mostanában laposabbnál laposabb produkciókat nyújt, a Hey Jude esetén pedig tőle szokatlan módon egy-két hamis hangot is felfedeztem, ami csak jobban rontotta a végeredményt. Kíváncsi leszek, mit fog majd produkálni a héten.

Szén Alexandra: szó szerint felrobbantotta a színpadot. Mira után Alexa az, aki szinte mindig profi előadásokat szokott produkálni, a Zanzibár száma pedig rendkívül jól állt neki. Remélem sokáig menetel majd. 🙂
Fehérvári Gábor Alfréd: ezerszer mondtam már, mennyire különleges Alfréd hangszíne, és az James Arthur slágerével visszatért a biztos és hatásvadász dalokhoz, ami nem feltétlenül baj, csak hasonló típusú dalokat már hallhattunk tőle nemegyszer, a múltheti magyar dallal pedig kilépett a biztos terepről, így innen nézve mindenképpen visszaesés volt a produkciója, hiába tolta el hibátlanul.
Singh Viki: az est utolsó fellépője Viki volt, aki sajnos ismét nem fogadta meg a zsűri tanácsát, és ismételten túlságosan sokat szeretett volna, amitől az előadása sajnos nem volt tökéletes. Nagyon szimpatikus nekem a lány, ráadásul példaértékű, ahogy próbál kitörni a háttéréneklésből, teszi mindezt úgy úgy, hogy a szülei nem támogatják. Szóval megszerettem Vikit és a hangját is, csak sajnos túlságosan feszült és sokat akar, aminek megvannak az eredményei. Nagyon remélem, hogy Vasárnapra jobban összeszedi majd magát, és inkább égjen csak 80 %-os energiával, de egy tökéletes produkciót láthassunk tőle ismét.
A következő adásban ismét párosával fognak fellépni a versenyzők, ám most nem a zsűri döntött, hanem a szerencse.
Íme a párosítások (dőlttel szedtem azokat, akik szerintem csont nélkül továbbjutnak majd a megmérettetésen)
Czibi Norbi – Kovács Gyopár
Gondi Helén – Szén Alexandra
Fehérvári Alfréd – Singh Viki 
Peter Srámek – Várhegyi Lucas Palmira
Jövőhéten is fogok jelentkezni hasonló kritikával, remélem akkor is velem tartotok majd. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük