Így reagáltak a szülők és középiskolások a Love, Simon filmre!

Egyöntetű sikert ért el a film.

A premier előtti vetítések után, végre hazánkban is játsszák a mozik véleményem szerint az idei év egyik legjobb alkotását, a Kszi, Simont, ami a kissé gáz magyar cím ellenére is csak ajánlani tudom, itt már meg is tettem egy spoilermentes kritika keretein belül, így a továbbiakban rátérnék a poszt eredeti tárgyára.

Merthogy a tengerentúlon, abban a szerencsés helyzetben volt az FBE szülőkből és tinédzserekből álló csapata, hogy még a premier előtt megnézhették a filmet, miközben egy kamera által figyelemmel kísérték, hogy mégis milyen reakciót váltanak ki a személyekből az adott jelenetek. Természetesen a spoilererezést elkerülendően csak bizonyos momentumokat tettek végül közzé az alább is látható videóban, ám a film megtekintést követően a véleményüket is kikérték a látottakról.

A vetítésen részt vevők mindegyikének nagyon tetszett a film, és egyöntetűen arra szavaztak, hogy mekkora jelentőséggel és példaértékkel bír az, hogy elkészülhetett a film, hovatovább a saját coming outjukról is vallottak néhányan. Tényleg érdemes megnézni a videót, amihez magyar felirat ugyan nincs, de szerintem közepes angoltudással kitűnően megérthető az egész. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük