A Netflix mentette meg Debby Ryan és Alyssa Milano közös sorozatát!

Végül mégiscsak megvalósul a projekt.

Miután pár héttel ezelőtt a The CW az upfronts során passzolta a pilotot, a készülőben lévő sorozat gyártója, a CBS már akkor bejelentette, hogy megpróbálják más platformra eladni. Ezt követően azonban semmit sem lehetett hallani a projektről, egészen a mai napig: kiderült ugyanis, hogy a Netflix vette meg a jogokat, így náluk fog bemutatkozni az Insatiable első szezonja, amely összesen 13 epizódos lesz, ráadásul az eredeti felállásban, vagyis a Disney Channel egyik meghatározó arca, Debby Ryan mellett az egykori Bűbájos boszorka, Alyssa Milano, valamint a The Walking Dead-et is megjárt Dallas Roberts is aláírt a produkcióra. Mellettük pedig olyan ismert színészeket is viszontláthatunk majd, mint Christopher Gorham, Arden Myrin, vagy éppen Sarah Colonna.

Jelen álláspont szerint a történet sem esett át nagy változáson, többek között továbbra is Debby Ryan karaktere, Patty lesz a középpontban, aki kemény munkával megszabadul jelentős súlyfeleslegétől, ezt követően pedig elhatározza, belép a szépségversenyek világába, hogy ily módon álljon bosszút azokon a lányokon, akik anno megkeserítették az életét. Ehhez lesz a segítségére a kegyvesztett és elégedetlen polgárjogi ügyvédből, szépségversenyekre felkészítő edzővé avanzsált Bob, akit Dallas Roberts fog megszemélyesíteni.

Mindenképpen izgalmasnak hangzik a projekt, amit a Netflix máris egy órás fekete komédiának titulált. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy pontosan mikor lesz a premierje, bízzunk benne, hogy minél hamarabb. Figyelembe véve az eddig információkat, véleményem szerint a jövő év eleje tűnik a legideálisabb dátumnak.

Egyelőre nem sokat tudni Alyssa karakteréről, de végre újra képernyőn láthatom majd! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük