A Freeform berendelte a Baby Daddy hatodik évadát

Már biztosan elkészül a kultikus századik epizód.

Bár a nézettség folyamatosan esik – ma már majdnem olyan számokat produkál, mint amivel a Melissa & Joey anno kaszát kapott – ettől függetlenül a Freeform továbbra is kitart a sorozat mellett, éppen ezért tegnap be is rendelték a soron következő hatodik etapot, mellyel a kultikus századik epizódot is eléri a show, amit előtte a csatorna kínálatát nézve a a vígjáték sorozatok terén csak a Melissa & Joey tudott elérni.

“Remekül lavíroz a család és a barátok közötti vonal megyéjén a Baby Daddy. Bármikor számíthatunk egy szívből jövő pillanatra Wheeleréktől, amit persze nagy nevetések kísérnek.” – nyilatkozta a berendelést követően Karey Burke a csatorna programozási és kreatív igazgatója.

Továbbá még egy jó hírt kaptunk a berendelést kapcsán, hiszen a showrunner szerint végre pont kerül a Danny-Riley-Ben szerelmi háromszögre is még a jelenleg is futó ötödik szezonban, így az új évadban kvázi új fejezet is kezdődhet. Személy szerint rettentően örülök ennek a fejleménynek, hiszen én pont ezt a szerelmi háromszöget érzem a sorozat leggyengébb pontjának és emiatt nem tűztem napirendre a folytatást, de ezek után kedvet kaptam hozzá. 🙂

baby-daddy-s06-renewed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük