Grown Ups 2 (Nagyfiúk 2) [2013]

Közel sem volt annyira jó, mint az első rész.
Mondanom se kell, az első rész nagyon tetszett, és amikor megláttam, hogy van folytatása, nagyon megörültem. Azonban az a feltételezés, miszerint az első rész mindig jobb a másodiknál sajnos itt is igaz. Jó volt, hogy az első részben megismert szereplők közül szinte mindenki visszatért. Voltak benne vicces jelenetek, de sajnos még a fiatalok, azaz Taylor Lautner és David Henrie sem tudta megmenteni a filmet.

Az alapsztori a következő: mindenki visszatért a szülővárosba, (pontosabban a Rob Schneider által alakított Rob Hilliard kivételével mindenki) a négy általános iskolai haver pedig újra együtt. Kitalálják, hogy rendeznek hétvégén egy bulit. Kb. ennyi lenne a történet. Adam Sandler-t még mindig jó vígjáték színésznek tartom, itt is próbálta hozni a formáját, de a történet miatt nem tudta.

A továbbiakban Spoileresen folytatom.

  

A nyitó jelenet zseniálisra sikeredett. Komolyan mondom a rénszarvasos jeleneteknél röhögtem a legtöbbet, az egész film alatt. A kiváló kezdéskor azt hittem, hogy a film többi része is ilyen jó lesz, de sajnos nem volt. Volt benne vicces jelenetek, de nem sok. Jó volt látni David Henrie-t, aki bizony kaphatott volna egy picit több jelenetet is. A szikláról ugrálás rész is jó volt, valamint amikor a rénszarvas megjelent a bulin, és jól kitolt Taylor Lautner-rel.


A színészekkel kapcsolatban, picit olyan érzésem volt, mintha egy Disney filmet néznék, többek között, mert annyi Disney-sztár volt benne (Chyna – Zsenipalánták, Cameron – Jessie, David Henrie – Wavely Place Varázslói).

Értékelés: 6/10
Egyszer megnézhető film, de többször tuti nem fogom megnézni. Ha még nem láttátok, és szeretitek Adam Sandler-t, akkor ne hagyd ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük