Biszexuálisként coming outolt a The Flash sztárja, Keiynan Lonsdale!

Az ifjú tehetség az Instagram oldalán vallott követőinek.

Keiynan Lonsdale a második évadban csatlakozott a The Flash stábjához, rögtön állandó szereplőként, azóta pedig egyre nagyobb szerepet kap a sorozatban, a jelenleg is képernyőn lévő harmadik évadban például ő is gyorshajtó lett, akárcsak Barry, így meg is kapta a Kid Flash nevet.

Keiynan most érezte elérkezettnek az időt a comming outra, amelyet egy igencsak szívhez szóló üzenet során tett meg. Az alábbiakban a saját nyersfordításom által ti is elolvashatjátok magyarul, a lentebb mellékelt képen pedig az eredeti szöveget is megtalálhatjátok.

“Szeretem megváltoztatni a hajam, szeretek az öltözködésemmel kockáztatni, szeretem a lányokat és a fiúkat (igen). Szeretek felnőni, és tanulni, szeretem azt aki vagyok és azt is igazán szeretem, akivé válok.

Túl sok évet töltöttem azzal, hogy utáljam önmagam, azt gondolva, hogy értéktelen vagyok, amiért más vagyok…ami nem igaz. Megtettem a következő lépést, ami magába foglalja, hogy ki vagyok én, ez pedig nagyon izgalmas. Nincs több titkolózás, és nem fogok bocsánatot kérni azért, amiért nemtől függetlenül beleszeretek valakibe.”

Valóban csodálatraméltó, amiért meghozta ezt a döntést, és ki mert állni rajongói elé. Gratulálok, és egyben remélem, hogy ezzel a tettével csak még több barátot illetve rajongót szerez a későbbiekben. 🙂

https://www.instagram.com/p/BUBaxprAm-F/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük