The Change-Up (Testcsere) [2011]

Számomra csalódás volt a film!
Mikor megláttam a színészgárdát, mennyi tehetséges színész játszik benne: Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, nagyon megörültem. Azt gondoltam ez a film csak jó lehet, de sajnos tévedtem. Lehet, hogy én vártam ettől a filmtől túl sokat, vagy csak annyi vígjátékot néztem már, hogy nem volt benne szinte semmi különleges, nem tudom, de nem nyerte el a tetszésemet a film, mondhatnám, egy egyszerű vígjátékot láttam, benne néhány poénos jelenettel, de ennyi.

A The Change-Up egy szórakoztató vígjáték akart volna lenni, számomra mégis unalmas volt. Nem sok vicces jelenet volt benne, ez alól talán kivétel volt, amikor SPOILER Dave próbálta tisztába tenni a babákat, az egyik baba állandóan az ágyba verte a fejét, aztán pedig amikor már megtörtént a testcsere Mitch a konyhában hagyta az ikreket, és a fiú bedugta a nyelvét a konnektorba, a lány pedig kést dobált SPOILER vége. Tehát valóban volt benne egy-két mókás jelenet, de összességében több volt benne az üres járat. Legalábbis szerintem.

A színészek alakításáról annyit, hogy szerintem kihozták a karakterükből a maximumot, még Ryan Reynolds is, akit bár nagyra tartanak, szerintem azonban főleg a kinézete miatt tart most ott, ahol. Véleményem szerint Reynolds-nál vannak sokkal tehetséges színészek is, akik sajnos nem kapnak elég felkérést, de ez már egy más téma. Jason Bateman és Leslie Mann viszont nagy kedvencem, imádtam a közös jeleneteiket. Olivia Wilde-ot már a Dr. House óta nagyon kedvelem, azonban ebben a filmben sajnos nem kapott túl sok szerepet, amit sajnálok.
Végezetül azért hoztam még egy képet Olivia Wilde-ról, akit jó volt újra látni. 🙂

Értékelés: 4/10
Így visszagondolva a történet nem volt annyira rossz (habár semmi egyediség nem volt benne), a színészek kihozták a karaktereikből a maximumot, még Ryan Reynolds is mutatott némi színészi “tehetséget”. Éppen ezért ajánlom nektek egyszeri megnézésre, de az biztos, hogy én többször nem fogom megnézni. Elég volt egyszer is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük