Liv & Maddie és Mako mermaids: Új sorozatok a Disney Csatornán!

Decemberben két új sorozatot is bemutat a Disney Csatorna!

A Liv & Maddie a Csatorna Eredeti sorozata, míg a Mako mermaids ausztrál sorozat, amelynek az alkotója Jonathan M. Shiff, aki a nagy sikerű H2O – Egy vízcsepp elég című sorozatot is elkészítette.

Liv & Maddie

Idén nyáron indult Amerikában, a Disney pedig decemberben nekünk is bemutatja. A sorozat két egypetéjű ikerről szól. Liv egy népszerű televíziós csillag, aki visszatért a wisconsini középiskolába, ezzel keresztbe téve ikertestvérének, Maddie-nek, aki kiváló tanuló és kosárlabdázó, és népszerűsége egyre nőtt mindaddig, míg testvére fel nem bukkant. Még bonyolultabbá teszi a lányok életét, hogy a szüleik az iskolában dolgoznak. 
A sorozat főszerepét a 17 éves Dove Cameron kapta, aki Liv és Maddie Rooney-t alakítja. A sorozatban felbukkan a stand-up komikus Joey Bragg és Tenzing Norgay Trainor, akik a lányok öccsét alakítják, Benhamin King alakítja a lányok apját és a kosárlabdaedzőt, az anya (és iskolapszichológus) szerepébe Kali Rocha bújik.

Premier: December 07. Szombat 10:30

Mako mermaids

A sorozat tulajdonképpen a H2O spin-offja, ugyanis a két sorozatot összeköti a Mako sziget. Nemrég ért véget az első évad, és ha minden igaz, berendelték a második évadot, így hamarosan érkezik a folytatás. 
A történet a következő: Amikor a 15 éves Zac elmegy kempingezni a Mako Szigetre, még nem sejti, hogy minden mozdulatát követik az ottani sellőlányok, Sirena, Nixie és Lyla, akiknek az a feladatuk, hogy elkergessék a betolakodókat. Amikor a mágikus víz és a Hold fénye kapcsolatba kerül egymással, Zac-kel valami varázslatos dolog történik. Másnap reggel észreveszi, hogy uszony nőtt a lába helyére, és varázserőt kapott, amivel uralni tudja a vizet, ám ezt nem veszik jó néven a sellőlányok, ebből még bonyodalmak lehetnek…

Premier: December 31. Kedd 16:00

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük