One Tree Hill (Tuti gimi): Mikorra várható a hetedik évad folytatása?

Sajnos még most sem tudni pontos dátumot!

Az RTL Klub Január elején leadta a sorozat hetedik évadának első részét, és azóta szüneten van! A SorozatWiki megkérdezte a csatornát mi értelme volt leadni az évadnyitó epizódot, ha utána hosszú hetekig kell várni a folytatásra. A csatorna válasza erre annyi volt, hogy változtattak műsorstruktúrájukon, amibe most nem fér bele a sorozat, DE hozzátették minél hamarabb szeretnék folytatni. Sajnos úgy néz ki, hogy ebben a hónapban már nem fog folytatódni!
 
A One Tree Hill tipikusan egy olyan sorozat, amit nem tudok feliratosan megnézni, annyira megszoktam már a szinkront! Ilyen sorozat még számomra a Grey’s Anatomy (Grace klinika). Ezért is sajnálom, hogy ennyire össze-vissza vetíti az RTL Klub.

A 7×01-ről annyit, hogy nagyon féltem milyen lesz a sorozat Chad Michael Murray és Hilarie Burton nélkül, mert tetszik vagy sem színészcentrikus vagyok, és azt hittem nem fogom tudni nélkülük nézni a sorozatot. Örömmel bejelentem, tévedtem! 🙂

Legalábbis az első rész egész tűrhető volt, látszott rajta, hogy építkeznek az írók. Fel sem tűnt annyira Lucas és Peyton hiánya. Természetesen nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy az ő távozásuk mennyire fog kihatni a további részekben, ergó fogom-e folytatni a sorozatot vagy sem. Feltéve ha az RTL újra műsorára tűzni. Remélem ha végre újra folytatják, megszakítás nélkül leadják az utolsó három évadot.

Forrás /részben/: SorozatWiki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük